FOLLOW US: facebook twitter

Μαχαιρίτσας – Βουλγαράκη, γέμισαν το Αίθριον

Ημερομηνία: 04-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35088″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο κήπος γέμισε για άλλη μια φορά ασφυκτικά, για να απολαύσει το κοινό το μεγάλο Live με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Παυλίνα Βουλγαράκη. Το σχήμα που φέτος πραγματοποιεί συναυλίες και με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, εμφανίστηκε στο Αίθριον στα Καλακέικα της Σκαφιδιάς.

Ο Λαυρέντης είχε πολλά να πει… Άλλωστε έχει γράψει μια τρομερή ιστορία στα μουσικά πράγματα της χώρας, από τους «Τερμίτες» μέχρι και το σήμερα και δίπλα του η Παυλίνα Βουλγαράκη που σε κάθε εμφάνισή της μαγνητίζει το κοινό.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εμφανίστηκε και «έριξε κόκκινο στη νύχτα», με το κοινό να τον καταχειροκροτεί. Απολαύσαμε κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Άλλαξαν πολλά» και φυσικά παλιές αγαπημένες μελωδίες που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του πληθωρικού και μοναδικού αυτού καλλιτέχνη.

Στις πραγματικά συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν  ο Μαχαιρίτσας τραγούδησε το «Σχήμα λόγου» κάνοντας ειδική μνεία στον Χάρη και τον Πάνο Κατσιμίχα, αφιερώνοντας το τραγούδι στον αείμνηστο δημιουργό του Αντώνη Βαρδή και επίσης, όταν έκανε μια ακόμα αναφορά σε έναν πάντα ανατρεπτικό, με εξαιρετικό χιούμορ καλλιτέχνη, τον Σάκη Μπουλά, που δεν είναι πιο κοντά μας, τραγουδώντας και αφιερώνοντας το «Φλασάκι».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν η έκπληξη της βραδιάς για τους περισσότερους. Ταλαντούχα, ανερχόμενη, με υπέροχες ερμηνείες, τραγούδησε τα δικά της, «Φέρτα μου όλα πίσω» και «Λαβύρινθοι», ενώ υπήρξε εξαιρετική και σε άλλες ερμηνείες όπως το «Λάθος» του Αντώνη Βαρδή.

Ήταν ακόμα μια ποιοτική μουσική βραδιά στο Αίθριον και φυσικά, τα καλά δεν τελειώνουν εδώ. Ο Αύγουστος έχει αρκετές ακόμα ανάλογες βραδιές στον υπέροχο κήπο με Γιάννη Βαρδή, Χρήστο Δάντη και Μπάμπη Στόκα…[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1501865638833-45687326-5b1a-0″ include=”35090,35091,35092,35093,35094,35095,35096,35097,35098″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot