FOLLOW US: facebook twitter

Μαρινέλλα- Βιτάλη- Γλυκερία 2 Αυγούστου στο Φλόκα

Ημερομηνία: 26-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

-Προηγείται η Ελεονώρα Ζουγανέλη στις 23 Ιουλίου 2017

-Τα πρώτα ονόματα που έχουν «κλείσει» εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας το φετινό καλοκαίρι

Μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και θα τραγουδήσουν για το κοινό της Ηλείας, αφού ήδη το συναυλιακό κομμάτι μπαίνει σε προγραμματισμό και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες στις σελίδες τους ανακοινώνουν το πρόγραμμα των περιοδειών τους.

Έτσι, τρεις “μεγάλες κύριες” του Ελληνικού τραγουδιού, τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ στη Νίκαια και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο πρόγραμμά τους εντάσσεται και η συναυλία που θα δώσουν στις 2 Αυγούστου στο θέατρο Ολυμπία στο Φλόκα.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία , να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιόνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς. Το πρόγραμμα επιμελoύνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Στην Ολυμπία και η Ελεονώρα Ζουγανέλη

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα.

Μια ερμηνεύτρια που μπορεί, στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όλα αυτά θα μας συμβούν και φέτος το καλοκαίρι, αφού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας. LOVE TOUR. Γιατί υπάρχει πολλή αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα! Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας της είναι και η Ηλεία με την Αρχαία Ολυμπία στις 23 Ιουλίου ημέρα Κυριακή…

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τηn προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στηn καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.  Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις και εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot