FOLLOW US: facebook twitter

Μαρίνα Πρίφτη: «Να συνεχίσει να πετά ψηλά ο αετός»

Ημερομηνία: 22-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71639″ img_size=”full”][vc_column_text]Η δυναμική παράγοντας της Δόξας Ν.Μανολάδας, Μαρίνα Πρίφτη, μέσω ανάρτησής της ευχαριστεί όλους όσους επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενόψει του νέου πρωταθλήματος και εύχεται σε όλα τα σωματεία καλή σεζόν. Παράλληλα, ευελπιστεί στη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της περιοχής ώστε ο αετός της Δόξας να συνεχίσει να πετά ψηλά…

Η ανάρτηση της Μ. Πρίφτη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία, τους παράγοντες και τους αθλητές που επικοινωνώντας μαζί μας εξέφρασαν τις ευχές τους για καλή σεζόν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Είναι μια αναγνώριση της δουλειάς μας στη Δόξα Νεας Μανωλαδας , που, εν μέσω δύσκολων συνθηκών, παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να παραμείνουν ανοιχτά τα φτερά του αετού και να συνεχίσει να πετά ψηλά.
Από την πλευρά μας, περιμένουμε από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να στηρίξει τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί, να γίνει αρωγός των προσπαθειών της Διοίκησης, αρχής γενομένης από αύριο, Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα, με υγεία, ευγενή άμιλλα και η καθεμία να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ραντεβού στα γήπεδα…»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot