FOLLOW US: facebook twitter

Μαγική βραδιά για μικρούς και μεγάλους: Ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 26-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”66964″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ανοιχτά τα περίπτερα για τους επισκέπτες

Μπορεί να ματαιώθηκαν λόγω της απόφασης των διοργανωτών να συμμετέχουν στο εθνικό πένθος οι χορευτικές και μουσικές δράσεις του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακων Προϊόντων, στο Κατάκολο που είχαν προγραμματιστεί για το τελευταίο τριήμερο, ωστόσο τα  περίπτερα του Φεστιβάλ θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά έως και σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Η τελευταία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ήταν το βράδυ της Δευτέρας, αφιερωμένη  στα παιδιά αφού από νωρίς  το απόγευμα μάγοι και  ταχυδακτυλουργοί  ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα μαγικά τους ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με face painting και παιδικά διαδραστικά  παιχνίδια.

Η σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου «Shall we dance»  παρουσίασε ένα μοναδικό  χορευτικό πρόγραμμα ενώ   η βραδιά  ολοκληρώθηκε  με  barbeque party για όλους στα πλαίσια της δράσης της  γευσιγνωσίας .

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των προϊόντων από όλη την Ελλάδα που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot