FOLLOW US: facebook twitter

Μέτριες επιδόσεις

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1474″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι μέτριες επιδόσεις των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα αναμένεται πως δεν θα οδηγήσουν σε σημαντικές μεταβολές τις βάσεις των σχετιζόμενων με αυτές σχολών σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα του Υπ. Παιδείας και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους.

Όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία, οι περισσότεροι υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν στη βαθμολογική κλίμακα 10-15, με τις ακραίες τιμές (πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές) να είναι πολύ πιο «σπάνιες».

Ειδικότερα, στο μάθημα των Αγγλικών το 53,75% δεν ξεπέρασε τον βαθμό 15, ενώ μόλις το 1,18% έγραψε άριστα (18-20), ενώ ανάλογη ήταν η εικόνα και στα Γαλλικά (άριστα έγραψε το 1,62%). Καλύτερη η κατάσταση στα Γερμανικά (έγραψε άριστα περίπου 1 στους 10), όπως και στα Ιταλικά και τα Ισπανικά (άριστα έγραψαν περίπου 2 στους 10).

Η ώρα λοιπόν για τη συμπλήρωση και κατάθεση των Μηχανογραφικών (λήγει την Παρασκευή) είναι τώρα! Καλή επιτυχία![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot