FOLLOW US: facebook twitter

«Μάχη» με τα δυσεπίλυτα προβλήματα του εμπορικού κόσμου

Ημερομηνία: 11-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

enotita-eboron-plaisio-ekloges

Συνέντευξη τύπου της Κίνησης ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΩΝ που συμμετέχει με σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Την ψήφο των εμπόρων του Πύργου, με την δέσμευση ότι θα αγωνιστούν μαχητικά όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου του Πύργου που προσπαθούν να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες μέσα στην κρίση,  αλλά και παρεμβατικά και διεκδικητικά για όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου, ζητά ο Συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΩΝ, που λαμβάνει μέρος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου που θα  πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης. Χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της παράταξης μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και έθεσαν ένα πλαίσιο αρχών και διεκδίκησης του συνδυασμού τους. Στην συνέντευξη τύπο τοποθετήθηκαν οι Σάκης Σκουτέρης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Πανδής, Ολυμπία Βλαχαντώνη και ο Τάσος Στρακόπουλος.

Ο κ. Σκουτέρης επισήμανε ότι εδώ και χρόνια ζούμε σε μια δύσκολη κατάσταση με παρατεταμένη ύφεση, τέτοια που η αγορά και το εμπόριο δεν μπορεί να την «σηκώσει», γιατί σε αυτήν την δίνη βρίσκονται και οι καταναλωτές και το σύνολο της χώρας, αλλάζοντας ραγδαία τις συνήθειες και το μέλλον του τόπου, συρρικνώνοντας τα εισοδήματά όλης της κοινωνίας.

«Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, εμείς θέλουμε να δράσουμε συλλογικά για ότι το καλύτερο στο εμπόριο του Πύργου μέσα στην αγορά μας.

Γνωρίζουμε δε, ότι η νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου που θα προκύψει από τις εκλογές, θα κληθεί να αντιμετωπίσει χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα του κλάδου μας.

Η κίνησή μας «Ενότητα Εμπόρων» εκφράζει τους καθημερινά μαχόμενους συναδέλφους εμπόρους που αγωνιούν για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των οικογενειών τους.

Να επισημάνουμε ότι η Κίνησή μας  δεν συγκροτήθηκε μόνο για να συμμετέχει σε μια εκλογική διαδικασία, αλλά για να βάλει επιτέλους μπροστά τα σοβαρά προβλήματα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας. Και να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, να σταθεί αρωγός στην Πυργιώτικη επιχείρηση». Παράλληλα τα μέλη της Κίνησης ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΩΝ, δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν για όλα τα θέματα που αφορούν το εμπόριο και όχι μόνο στο στενό πλαίσιο του εμπορικού συλλόγου Πύργου.

«Η παράταξή μας δεσμεύεται ότι, θα εργαστεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ποικίλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την εξέλιξη του εμπορίου, όπως και της πόλης μας, εν γένει”. Ζούμε εδώ και χρόνια μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, με πρωτόγνωρη και παρατεταμένη ύφεση, δυσβάστακτη για την αγορά, για το εμπόριο, για τους καταναλωτές, για το σύνολο της χώρας. Η περίοδος αυτή θα αξιολογηθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως μια περίοδος που σηματοδότησε την ραγδαία αλλαγή του τρόπου ζωής όλων των Ελλήνων, και μας οδήγησε σε κατάσταση συνεχούς αβεβαιότητας και συρρίκνωσης των εισοδημάτων μας, σε μια ελεύθερη πτώση χωρίς κανένα δίκτυ προστασίας!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος