FOLLOW US: facebook twitter

Μάνα, μητέρα, μαμά: Αφιέρωμα από το Λύκειο Ελληνίδων και το Σύλλογο Πολυτέκνων Πύργου

Ημερομηνία: 16-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Βραβεύτηκαν πολύτεκνες μητέρες

Αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας, ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων,  το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του ΛΕΠ.

Η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Τούλα Καλαμπόκα καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους.

 

Η όμορφη εκδήλωση,  ξεκίνησε με χαιρετισμό από την πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων κ. Τούλα Καλαμπόκα και την πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Μαργαρίτα Ηλιοπούλου οι οποίες καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες και μίλησαν για τον πολλαπλό ρόλο της Μητέρας.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων κ. Μαργαρίτα Ηλιοπούλου.

 

Ακολούθησαν ποιήματα με θέμα τη «Μαμά» από τις μικρές μαθήτριες μέλη των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Γεωργία Λύρα, Σοφία Λύκου και Μαρία Μαγκαφά και στη συνέχεια η καθηγήτρια Θεολόγος κ. Αριστέα Πίππα, ανέπτυξε το θέμα «Αυτοκριτική και προσφορά: κύρια γνωρίσματα του μητρικού ρόλου».

Η κ. Μάχη Μικελοπούλου, Έφορος του τμήματος «Μητέρα και Παιδί» που είχε και την ευθύνη συντονισμού της όμορφης εκδήλωσης.

 

Την όμορφη και λιτή εκδήλωση, πλαισίωσε η χορωδία του Λυκείου, υπό τη Διεύθυνση της κ. Κωστούλας Σακκά – Κυρίτση.Την εκδήλωση έκλεισε η Έφορος του Τμήματος «Μητέρα και Παιδί» κα Μάχη Μικελοπούλου, που είχε και την ευθύνη συντονισμού, με την απονομή επαίνων σε πολύτεκνες μητέρες.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1494920991720-206bbdcd-d41c-10″ include=”26923,26922,26921,26920″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot