FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπάδες και δώρα από το «Χαμόγελο»

Ημερομηνία: 06-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μέχρι και τη Μ. Τετάρτη το Πασχαλινό bazaar στο ισόγειο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο

Χειροποίητες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους και πασχαλινά δωράκια για τους αγαπημένους σας, μπορείτε να βρείτε, στο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» που φέτος φιλοξενείται στο ισόγειο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, στο χώρο που στεγάζονταν το ΚΕΠ.

Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το παζάρι του Χαμόγελου, στηρίζεται τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού καθώς το σύνολο σχεδόν (90%) των εσόδων, προσφέρεται για τις ανάγκες των παιδιών!

Στο φετινό πασχαλινό παζάρι, μπορείτε να βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των εργαστηρίων του Οργανισμού, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

«Είμαστε στον χώρο του πρώην ΚΕΠ και η είσοδος είναι από την Μανωλοπούλου και αυτή είναι η διαφορά μας από τα προηγούμενα χρόνια που στεγαζόμασταν στο φουαγιέ» τόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου του Συλλόγου στον Πύργο Ιπποκράτης Φωτόπουλος και συνέχισε: «Το Bazaar θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Τετάρτη.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά είμαστε από τις 5:30 το απόγευμα έως και τις 9:00 το βράδυ. Στο bazaar μπορεί κανείς να βρει, λαμπάδες και στεφάνια τα οποία έχουν φτιάξει οι εθελοντές μας κι άλλα είδη του οργανισμού μας, όπως είναι λευκά είδη, είδη διακόσμησης κι άλλα δώρα τα οποία μπορούν να δουν από κοντά όσοι βρεθούν στον χώρο που bazaar.

Υπάρχουν δώρα τα οποία ξεκινούν από το 1 ευρώ έως και 15 ευρώ το ανώτερο που μπορεί να δώσει κάποιος. Εάν ο κόσμος δεν μας στήριζε δεν θα είχε καταφέρει ο σύλλογος να φτάσει έως αυτό το σημείο που από τότε που ο μικρός Ανδρέας έγραψε στο ημερολόγιο του την επιθυμία του που έγινε πραγματικότητα όλα αυτά τα 21 χρόνια έχουν στηριχτεί 1.200.000 παιδιά με τις οικογένειες τους και όπως καταλαβαίνετε η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια.

Το συγκινητικό είναι ότι ο κόσμος ακόμα και από το υστέρημα του βοηθάει και εμείς παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε να βοηθάμε τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια το Χαμόγελο του Παιδιού έχει το σπίτι στην Κυλλήνη, το σπίτι ημερήσιας φροντίδας στην Βροχίτσα και το Κέντρο στήριξης που στηρίζει πολλά παιδιά και οικογένειες από το Νομό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot