FOLLOW US: facebook twitter

Λάζαρος Σέμος: «Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

Ο Αστέρας έμεινε για πέμπτο ματς αήττητος και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δέσει αμυντικά και γίνει πιο ουσιαστικός στην επίθεση. Οι «βυσσινί» δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του πρώτων δέκα αγωνιστικών, βελτιώνονται συνεχώς, κάτι που δήλωσε και ο τεχνικός Λάζαρος Σέμος, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Αχαϊκή: «Πρέπει να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες, καθώς ό,τι και να λέω εγώ, αν δεν το κάνουν πράξη, δεν γίνεται τίποτα. Είναι σημαντικό σε μια τέτοια κατηγορία να έχεις βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι. Μια ομάδα ασφαλώς ξεκινάει από την άμυνα. Φαίνεται ότι αυτό το διορθώσαμε. Όπως επίσης λύνουμε και το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Η Αχαϊκή έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού και γι’ αυτό εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του και εμείς πρέπει το καθένα να το αντιμετωπίζουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του», ήταν τα λόγια του Γιαννιώτη τεχνικού.

Σέικ Γκατιάγκα 

«Σκοράραμε σε κομβικό σημείο»

Ο σκόρερ του Αστέρα, Σέικ Γκατιάγκα, δήλωσε χαρούμενος που με το γκολ που πέτυχε νίκησε η ομάδα: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχεις χώρο, δεν έχεις πολλές ευκαιρίες. Εμείς σκοράραμε σε κομβικό σημείο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο Είμαι χαρούμενος που σημείωσα το πρώτο μου γκολ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος γενικά που βρίσκομαι στην Αμαλιάδα και τον Αστέρα». Επόμενος αντίπαλος για τον Αστέρα, το Ζευγολατιό στην Κορινθία. Στο συγκεκριμένο ματς επιστρέφει από τιμωρία ο Λούγκος, ενώ αμφίβολη προς το παρόν είναι η συμμετοχή του Κασάπη, που υπέστη ένα τράβηγμα προς το τέλος του αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Μπράβο. Απών θα είναι σίγουρα ο Γκατιάγκα που συμπλήρωσε κάρτες.
*Πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας-Αχαϊκή, η κλήρωση για τα 8  ποδήλατα της λαχειοφόρου του Αστέρα και οι τυχεροί αριθμοί είναι: 1977, 0126, 3526, 4226, 3462, 4295, 0016, 4227.

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot