FOLLOW US: facebook twitter

Λάζαρος Σέμος: «Ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν αναιρεί την προσπάθειά μας»

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αστέρα, Λάζαρος Σέμος, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Παναχαϊκή, ότι ένα άσχημο αποτέλεσμα, δεν αναιρεί την καλή εικόνα του Αστέρα μέχρι εδώ και τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την ομάδα: «Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και στους ανθρώπους της, γι’ αυτό που δουλεύει καθημερινά και βγάζουν αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Έχουν δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τις άλλες. Αυτό φαίνεται και από την δικαιότατη πρωτιά τους. Εμείς σήμερα δημιουργήσαμε προσδοκίες, με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα. Και για εικόνα και για αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο δεν υπήρξε.

Η ανωτερότητα της Παναχαϊκής φάνηκε στο γήπεδο. Συγχαίρω τους παίκτες γιατί η προσπάθειά τους δεν αναιρείται, ούτε μηδενίζεται από ένα αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσουμε την ομάδα εκεί και πιστέψτε με, αν πριν από αρκετό καιρό λέγαμε ότι θα περιμέναμε την Παναχαϊκή εδώ και θα προσδοκούσαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ή θα ήταν αυτή η βαθμολογική μας θέση, μπορεί να μην το πιστεύαμε και πολύ. Όμως και πάλι το λέω, η πορεία του Αστέρα ήταν τέτοια που πήραμε συνεχόμενα αποτελέσματα και μας έφερε σε ένα καλύτερο σημείο. Ακόμα δεν έχουμε σωθεί και μαθηματικά», ανέφερε αρχικά.

«Δεν γίναμε απειλητικοί»

Για το παιχνίδι ο Γιαννιώτης τεχνικός ανέφερε: «Αυτό που περίμενα από την Παναχαϊκή, το είδαμε. Να έχει κατοχή μπάλας. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους στους παίκτες ποιότητας που έχει. Εν μέρει το καταφέραμε, στο πρώτο μέρος. Ίσως της δημιουργήσαμε και νευρικότητα σε κάποιες φάσεις. Δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε και την επιθετική λειτουργία όμως. Να γίνουμε πιο απειλητικοί. Η Παναχαϊκή ήταν λίγο καλύτερη από εμάς στις μονομαχίες, είχανε πολύ τη μπάλα, αλλά ήταν και κακό το σημείο στο οποίο δεχθήκαμε το γκολ. Η Παναχαϊκή δεν είχε ευκαιρίες, όμως η ποιότητα της ομάδας ήταν αυτή, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε. Ομάδες με καλό επίπεδο ποδοσφαιρικό, ακόμα και μια ευκαιρία να βρουν, ένα λάθος, το κάνουν γκολ. Αυτό έγινε και σήμερα».

Ο Αστέρας ευχαριστεί τον κόσμο

Η διοίκηση του Αστέρα, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του στο γήπεδο και ζητά συγγνώμη για την ήττα: «Το Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας, ευχαριστεί ολόθερμα τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο και την επίτευξη αυτού του sold out. Ζητάμε συγνώμη για την ήττα. Μαζί συνεχίζουμε, προσηλωμένοι πάντα στην επίτευξη των στόχων μας. Σας θέλουμε πάντα κοντά μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot