FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Κωνσταντινίδης: «Μη μας στερείτε τη χαρά της νίκης»

Ημερομηνία: 10-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”50418″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο παίκτης-προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, με προσωπική του ανάρτηση στο facebook, απάντησε σε δημοσίευμα μεσσηνιακού σάιτ που κάνει λόγο για.. λαμπάδα που πρέπει να ανάψει ο ΠΑΟΒ στον Πανηλειακό.

Η δήλωση του Κ. Κωνσταντινίδη

«Κύριε χρήστη της σελίδας και όποιος είναι ο κύριος ή η κυρία δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ, θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά, επειδή εμένα προσωπικά αυτό που γράφετε με προσβάλλει πολύ. Για ποιο λόγο πρέπει να ανάψει ο συμπαίκτης μου, Ανδριέλος, λαμπάδα στον Πανηλειακό: Υπονοείτε φυσικά ότι μας έδωσε τον αγώνα. Ήσασταν στο γήπεδο; Θα ρωτήσω  εγώ. Ήσασταν μπροστά όταν κανονίστηκε το ματς; Σας το είπε κάποιο «γατόνι» δικό σας; Σας το είπαν του Πανηλειακου; Σας το είπαν της Βάρδας; Αν ισχύει ένα από αυτά, καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα από τον εισαγγελέα και να καταθέσετε. Αν όμως δεν ισχύει κάτι από αυτά,  νομίζω ότι οφείλετε μια συγγνώμη ως προς το ατυχές σας ρεπορτάζ,  διότι μάλλον κάποιοι ποδοσφαιριστές-άνθρωποι για μια εβδομάδα έχασαν τον ύπνο τους. Και την Κυριακή μέλλον έπαιξαν με τόσο άγχος και πίεση και μάλλον κατάφεραν και πήραν μια τεράστια νίκη μέσα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίο είχαν αποκλείσει επίσης στην έδρα του για το Κύπελλο. Μην μας στερείτε άλλο κύριοι και κυρίες τη χαρά την νίκης. Μην μας στερείτε τη χαρά της επιτυχίας.

Όπως βλέπετε το ποδόσφαιρό  μας έχει πάει στον πάτο. Αντί να βοηθάτε να γίνει καλύτερο μέσα από τα ρεπορτάζ σας, το μόνο που κάνετε είναι να συκοφαντείτε και να μειώνετε καταστάσεις όμορφες (δική μου άποψη). Οι γνώστες της κατηγορίας, μάλλον γνωρίζουν αν η ομάδα της Βάρδας έχει αναμειχτεί ποτέ σε λάθος καταστάσεις, τουλάχιστον στις μέρες τις οποίες εγώ προσωπικά υπηρετώ την ομάδα.

Όσο για τη δήλωση του κύριου Λέντζα Γιάννη, προσωπικά πιστεύω πως αυτό που είπε είναι και αλήθεια αλλά εσείς το μεταφράσατε όπως θέλατε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Η αλληλεγγύη που έδειξαν έχει να κάνει με συμπεριφορές μέσα και έξω από το γήπεδο. Δηλαδή όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα καμιά ομάδα δεν επιτέθηκε στην άλλη ούτε είχε μπράβους το γήπεδο,  ούτε δω είναι Βάρδα-Αμαλιάδα-Πύργος.  Ακόμα και η Νίκη Τραγανού ήρθε μέσα στη Βάρδα και μας απέκλεισε και δεν τους πείραξε κανείς. Όπως και η Αχαϊκή ήρθε και πήρε παλικαρίσιο διπλό μέσα στη Βάρδα και επίσης δεν άνοιξε μύτη έξω από τα δικά μας αποδυτήρια. Αναμεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εκτός του ότι ο καθένας θέλει να κερδίσει για το καλό της ομάδας του. Σε άλλες έδρες και άλλους νομούς μπορεί μάλλον να γίνονται άλλα πράγματα τα οποία να είναι άξια αναφοράς, αλλά δεν έχουν να κάνουν με το δικό σας ρεπορτάζ. Τελειώνοντας επειδή έγραψα πολλά,  κάνω μια σύνοψη. Αφήστε μας να χαιρόμαστε τις νίκες μας και τις ήττες μας. Ο κόσμος δεν πάει γήπεδο γιατί έχει στο μυαλό του πως όλα είναι στημένα-μιλημένα. Όχι κύριοι δεν είναι έτσι. Όπως ότι όλα στην χώρα μας δεν είναι μαύρα. Κάπου γίνονται σωστά και όμορφα πράγματα! Ας αναδείξουμε αυτά. Η κοινωνία μας το έχει ανάγκη!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot