FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Για μια θέση στον τελικό

Ημερομηνία: 21-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αστέρας Αμαλιάδας-Νίκη Τραγανού σήμερα στις 3.15μ.μ.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ηλείας σφραγίζεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας. Εκεί, στις 3.15μ.μ. ο Αστέρας θα υποδεχτεί τη Νίκη, στη ρεβάνς του 1-1 στο γήπεδο Τραγανού. Ένα σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ της καλύτερης ηλειακής ομάδας στη Γ΄ Εθνική και της καλύτερης στην Α1 Κατηγορία, καθώς αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Ο Αστέρας έχει μπροστά του το Σάββατο το κρίσιμο ματς με την Καλαμάτα, για την προτελευταία αγωνιστική στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται, όπως και στο πρώτο ματς, να παρατάξει μια ανάμικτη 11άδα, με βασικούς και αναπληρωματικούς. Πάντως, δεν υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Αρβανίτη.

Η Νίκη είναι άνετα πρώτη στην Α1 και ο Σπύρος Αντωνόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό και να επαναλάβει την επιτυχία του 2014, όταν είχε φτάσει στον τελικό και είχε κατακτήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας. Και μάλιστα, στον πάγκο της Νίκης ήταν και τότε ο Σπύρος Αντωνόπουλος.

Στον τελικό έχει προκριθεί ήδη ο Ξενοφών Κρεστένων, με δύο νίκες επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως.

Το σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι Πήττας, Σταθόπουλος, Καραλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος