FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Με Σάμη ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για τη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου τον Α.Ο. Σάμης στην Κεφαλονιά, σε μονό αγώνα.

Τα άλλα δύο ζευγάρια του 7ου Ομίλου είναι Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Καλαμάτα και  Α.Ο. Κατασταρίου – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. Αν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν θα παίξουν με το νικητή του αγώνα Α.Ο. Κατασταρίου– Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, στις 12 Απριλίου εκτός έδρας και εν συνεχεία ξανά μακριά από τον Πύργο, με το νικητή Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Καλαμάτα, στις 19 Απριλίου.

Ο νικητής του 7ου Ομίλου θα παίξει μετά ως γηπεδούχος (στις 26 Απριλίου), με το νικητή του 8ου ομίλου που περιλαμβάνει τις ομάδες: ΑΟ Σουρμένων, ΑΨΕΣ Πυθαγόρας, ΑΟ Σύρου, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, Ηρακλής Θυμιανών Χίου, Διαγόρας Ρόδου, ΑΠΟ Κερατσίνι.

Πρόκειται δηλαδή για πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, εφόσον προχωρήσει στη διοργάνωση, τη στιγμή μάλιστα που έχει να σκεφτεί και τα πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας, τα οποία θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot