FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Χωρίς άγχος στο Λαύριο

Ημερομηνία: 16-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”55200″ img_size=”full”][vc_column_text]

Το Σάββατο στις 4.30μ.μ. ο αγώνας για τη 19η αγωνιστική

Ο Κόροιβος παίζει αύριο, Σάββατο, στο Λαύριο με την ομώνυμη ομάδα για τη 19η αγωνιστική της Basket League (ώρα 4.30μ.μ.- ΕΡΤ1).  Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, που βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου πάει στο Λαύριο χωρίς άγχος, για να παλέψει για τη νίκη που ψάχνει και η οποία θα του δώσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Η ψυχολογία είναι ψηλά μετά τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν ανάλογη παρουσία και στο Λαύριο και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Μακένζι Μουρ.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι ο ηγέτης του Λαυρίου, με μέσο όρο 16.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 5 ασίστ με 59% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 74% στις βολές. Όπως πολύ καλός είναι και ο Τόνι Μέιερ με μ.ο. 12 πόντους και 46% στα τρίποντα, αλλά και οι υπόλοιποι Αμερικανοί του Λαυρίου, Νίξον, Ουίγκινς, Λαμπ και Τζόνσον.

Προβλήματα για τον Κόροιβο δεν υπάρχουν, πέρα από το γνωστό του Τάσου Αντωνάκη, που προέρχεται από τραυματισμό και ίσως συμπεριληφθεί στη 12άδα αυτή τη φορά.

*Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 4μ.μ. ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Κοροίβου με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό της Ήλιδας, για την 20η αγωνιστική της Basket League.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot