FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Υπέγραψε ο Σανέ

Ημερομηνία: 02-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

sane-koroivos-3

Πάνοπλος στον αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα

Ο Σενεγαλέζος σέντερ Τσέικ Σανέ υπέγραψε χθες στον Κόροιβο και είναι πλέον και επισήμως παίκτης του αμαλιαδίτικου συλλόγου. Απομένει η ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του Κοροίβου, κάτι που αναμένεται σήμερα. Ο Σανέ έχει ύψος 2.08μ. και έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Μάρσαλ το 2015. Ξεκίνησε τη σεζόν στη Νάσβεντ της Δανίας, στην οποία βρίσκεται από πέρυσι και μάλιστα έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν σε 18 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία της Δανίας, είχε 11,9 πόντους  κατά μέσο όρο, με 57,6% στα δίποντα και 64,3% στις βολές, ενώ είχε εξαιρετική επίδοση και στα ριμπάουντ (9,7). Επίσης έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Σενεγάλης.  Αυτή είναι η τελευταία αλλαγή ξένου που είχε δικαίωμα να κάνει ο Κόροιβος. Ο Σενεγαλέζος ψηλός προπονείται ήδη με τους «κυανόλευκους» και θα κάνει ντεμπούτο στον κρίσιμο αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών, στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Αποφασισμένος με Απόλλωνα

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι αναμφισβήτητα το πιο κρίσιμο της σεζόν για τον Κόροιβο. Με νίκη θα αφήσει πίσω του δύο βαθμούς τους Πατρινούς και κατά μεγάλο ποσοστό θα ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Basket League, αφού θα απομένουν έξι αγωνιστικές και πολύ δύσκολα η πατρινή ομάδα θα καλύψει το -2 με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει (με Παναθηναϊκό, Κολοσσό και Λαύριο εντός έδρας και Δόξα Λευκάδας, Άρη και Κύμη εκτός). Πρόκειται λοιπόν για τον αγώνα της χρονιάς για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο και όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

Αρωγός στην προσπάθεια του Κοροίβου, θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος του, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό της Αμαλιάδας. Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια είναι μεγάλο και όλα συνηγορούν πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν κατάμεστο.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Τρίτη στα γραφεία του συλλόγου(Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος) και η γενική είσοδος είναι  10 ευρώ. Τα κοινωνικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ μαθητικά – φοιτητικά είναι δωρεάν στην θύρα Β.

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι:

Πέμπτη 2 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.

Σάββατο 4 Μαρτίου 9-2μ.μ.

Υπενθυμίζεται  ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Ηλεκτρονική προπώληση γίνεται στο www.viva.gr.

*Οι Σκινάς, Γ. Πουρσανίδης και Ψαριανός θα σφυρίξουν το Σάββατο στο κλειστό της Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot