FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στο χέρι του η παραμονή

Ημερομηνία: 21-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της Basket League

Ο Κόροιβος μπορεί να ηττήθηκε στη Ρόδο αλλά η υπόθεση παραμονή είναι απολύτως στo χέρι του. Αυτή τη στιγμή έχει 6 νίκες και 10 ήττες και είναι στο +3 από Πανιώνιο και Τρίκαλα που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Απομένουν 10 αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Κόροιβος θέλει δύο ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει σίγουρα την παραμονή, ενώ δεν αποκλείεται να του αρκεί και μία. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έχει εντός έδρας κατά σειρά ΑΕΚ (10 Μαρτίου), Ολυμπιακό (24 Μαρτίου), Φάρο (11 Απριλίου), Παναθηναϊκό (4 Μαΐου) και Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική (12 Μαΐου). Της αρκεί να κερδίσει τις δύο θεσσαλικές ομάδες στην Ήλιδα, που είναι απολύτως στα μέτρα της, για να ανανεώσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Δύσκολα τα εκτός

Εκτός έδρας έχει τον Πανιώνιο την προσεχή αγωνιστική, στις 3 Μαρτίου, το Λαύριο (18 Μαρτίου), τον ΠΑΟΚ (31 Μαρτίου), τον Προμηθέα (14 Απριλίου) και την Κύμη (8 Μαΐου). Τα παιχνίδια μακριά από την Αμαλιάδα είναι δύσκολα, με πιο βατό αυτό της Ν. Σμύρνης, όπου με νίκη εκεί, η ηλειακή ομάδα θα κάνει άλμα παραμονής, αφού ουσιαστικά θα ψάχνει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα τις επόμενες 9 αγωνιστικές!

Κοντολογίς, ο Κόροιβος είναι άνετος, δεν αγχώνεται και σε αυτό συνέβαλε κατά βάση το μεγάλο διπλό που έκανε στο «Αλεξάνδρειο» επί του Άρη και φυσικά η εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου στη δεύτερη παράταση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος