FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Πρώτος «τελικός» με Τρίκαλα

Ημερομηνία: 07-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Τον πρώτο μεγάλο τελικό (μέχρι τον επόμενο) δίνει ο Κόροιβος το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τα Τρίκαλα (ώρα έναρξης 5μ.μ.), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της παραμονής στην Α1. Οι άνθρωποι του Κοροίβου ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας και καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας και όλης της Ηλείας να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό. «Η δύναμη της έδρας μας θα παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο και σε αυτό το παιχνίδι! Θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας και το προπονητικό team.  ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Επιπλέον, η διοίκηση θα μοιράσει την Πέμπτη και την Παρασκευή προσκλήσεις σε σχολεία της Αμαλιάδας, καθώς θέλει γεμάτο το κλειστό και οι ιαχές των φιλάθλων να σπρώξουν την ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα, από τα γραφεία του Κοροίβου. Η γενική είσοδος είναι  10 ευρώ,  ενώ τα κοινωνικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ. Τα μαθητικά – φοιτητικά  είναι δωρεάν στην θύρα Β.

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος) είναι:

Τετάρτη 23/11  9-3μ.μ., Πέμπτη 24/11  και Παρασκευή 25/11 9-2μ.μ.  και  5 -8μ.μ.

και το Σάββατο  26/11     9-2μ.μ..

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Ηλεκτρονική προπώληση γίνεται στο www.viva.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος