FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Πιο γεμάτος από πέρυσι

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40297″ img_size=”full”][vc_column_text]Πολύτιμοι οι Έλληνες, εξαιρετικοί οι Αμερικανοί

Ο Κόροιβος ήταν άτυχος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα αφού κέρδιζε 5 πόντους 43΄΄ πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου ενώ και στην τελευταία φάση θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με το χαμένο λέι-απ του Πόσλι και τα δύο χαμένα φόλοου του Χάινς. Η ομάδα κρατά την εξαιρετική εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Κόροιβος είχε δώσει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α2, πριν κοντραριστεί με τον Προμηθέα για το Κύπελλο.

 

Ενεργός ρόλος για τους Έλληνες

Πάντως, είναι ορατό το γεγονός ότι η νέα ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου είναι πιο γεμάτη εν συγκρίσει με την περσινή. Πέρα από τους πέντε Αμερικανούς, οι Έλληνες παίκτες έχουν σαφώς πιο ενεργό ρόλο και πολλά ματς θα κριθούν και από τη δική τους απόδοση. Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης μπορεί να μην ήταν τόσο καλός κόντρα στον Προμηθέα, αλλά έχει θράσος, κάτι που είναι απαραίτητο στο μπάσκετ.  Δεν είναι τυχαίο που θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος, πολύ περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Το ίδιο και ο Γιάννης Σαχπατζίδης, αφού είναι καλός αμυντικός και παράλληλα τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα. Από τους νέους Μιλεντίγιεβιτς, Σκουλίδας και Αντωνάκης δεν έχουν πολλές εμπειρίες από την Α1, αλλά έχουν δίψα για διάκριση. Χρόνο με το χρόνο θα γίνονται καλύτεροι και ο Κόροιβος θα μπορεί να στηριχτεί φέτος σε όλους τους Έλληνες.

 

Καλή επιλογή Αμερικανών

Όσο για τους Αμερικανούς, φαίνεται πως και φέτος το τμήμα σκάουτινγκ του Κοροίβου, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο Κάρσον στο ανοιχτό γήπεδο δεν πιάνεται και επιπλέον παρότι μικρόσωμος (1.78μ.) δεν διστάζει να επιχειρεί drive μπροστά στους αντίπαλους ψηλούς και είτε να τελειώνει τη φάση είτε να ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Ο Πόσλι είναι γκαρντ με διείσδυση και σουτ, ο Ράουντρι κάνει πολλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όπως και ο Ντε Κόζι που συνδύασε το θέαμα και την ουσία το Σάββατο κόντρα στον Προμηθέα. Τέλος, ο Χάινς θα αποδώσει καλύτερα όταν έρθει ο βασικός σέντερ (εντός των ημερών) και  παίξει στο «4» που είναι η φυσική του θέση.

 

Φιλικό σήμερα με Απόλλωνα

Ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Απόλλωνα Πατρών, σε φιλικό παιχνίδι στην Περιβόλα. Πρόκειται για το τρίτο φιλικό παιχνίδι των κυανόλευκων και αποτελεί τη ρεβάνς του αγώνα στην Αμαλιάδα την προηγούμενη Τετάρτη. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, όπως ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot