FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Παίρνει Αμερικανό γκαρντ

Ημερομηνία: 10-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

 Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο Κόροιβος πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Πάτρα επί του Προμηθέα και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες παραμονής του στην Α1. Πραγματοποίησε μια πολύ ώριμη εμφάνιση, έμεινε ψύχραιμος όταν βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και γύρισε το ματς με τους Αμερικανούς Σταρκς και Γκότσερ να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους και τον Γιάννη Χατζηνικόλα να πετυχαίνει και αυτός κρίσιμα καλάθια. Ο τεχνικός Ντίνος Καλαμπάκος, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως η ομάδα θα προχωρήσει και σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης. Ο Κόροιβος λοιπόν θα αποκτήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας Αμερικανό γκαρντ. Ήδη, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βολιδοσκοπήσει δύο-τρεις παίκτες που ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα κλείσει ένας από αυτούς. Θυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί και ο Σίμος Ιωακειμίδης, στη θέση του τραυματία Αποστολίδη, ο οποίος υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού του και θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα περίπου, στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Καθημερινές προπονήσεις

Ο επόμενος αντίπαλος για τον Κόροιβο είναι ο Ολυμπιακός στο Σ.Ε.Φ., την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην έναρξη του β΄ γύρου και οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν μέχρι τότε ακατάπαυστα τις προπονήσεις, προκειμένου να εγκλιματιστούν ακόμα περισσότερο οι  Μαρκέλ Σταρκς, Σίμος Ιωακειμίδης αλλά και ο Αμερικανός γκαρντ που θα έρθει.  Το Σαββατοκύριακο μάλιστα, θα γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι είναι στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ευχαριστήριο για Προμηθέα, ευχές σε Μπαζό

 Εξάλλου, ο Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Προμηθέα για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσει στο β΄ γύρο: «Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς την Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πατρών για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν σε ομάδα, προπονητές και διοίκηση στο παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου και επιφυλάσσεται για την ανταπόδοση στο ματς του Β’ Γύρου». Παράλληλα, η διοίκηση ευχήθηκε μέσω και της επίσημης ιστοσελίδας του τμήματος,  στον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Βασίλη Μπαζό, για τη γέννηση του παιδιού του:  «Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον υπεύθυνο Τύπου της Ομάδας, Βασίλη Μπαζό ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η οικογένεια του Κοροίβου εύχεται στον ίδιο και στη σύζυγό του να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή και για το νεογέννητο μωρό τους να είναι καλότυχο και να έχει μια καλή και γεμάτη χαρά ζωή».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος