FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Με σύμμαχο την… παράδοση για νίκη με Άρη

Ημερομηνία: 12-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos2

Της Μαρίας Καραντώνη

Οι «μπλε» με «όπλο» τον κόσμο τους υποδέχονται τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ

Με σύμμαχο την… παράδοση ο Κόροιβος υποδέχεται σήμερα (ώρα 5μμ) τον Άρη στην Αμαλιάδα. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στην ηλειακή συμπρωτεύουσα με τον Κόροιβο να έχει επικρατήσει και τις δύο, σε αναμετρήσεις που έγιναν σε παραπλήσιες ημερομηνίες.

Πρόπερσι αναμετρήθηκαν στις 15/11/14 με τον Κόροιβο να επικρατεί με 73-69, ενώ πέρυσι στις 14/11/15 με την ομάδα της Αμαλιάδας να νικά με 67-65. Φέτος η αναμέτρηση τους θα είναι στις 12/11/16.

Οι «μπλε», που σ’ ένα ακόμα εντός έδρας ματς θα έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό της Ήλιδας, ώστε να ωθήσουν το Ντίνο Καλαμπάκο και τους παίκτες τους στην δεύτερη νίκη τους στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πρώτος σε ασίστ και σκοράρισμα ο Μπράουν

Στο μεταξύ, με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ, που αφορούν τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Κεν Μπράουν είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερς με 89 πόντους, όπως και στις ασίστ με 39, αφήνοντας στην δεύτερη το μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο Γκότσερ είναι πρώτος στα τρίποντα, έχοντας 15 σε έξι ματς.

Ανταποδοτικό πρόγραμμα για τους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την υλοποίηση του Προγράμματος «Pick&Roll Win-Win» το οποίο αποτελεί ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της Ομάδας Μπάσκετ του Κόροιβου οι οποίοι επωφελούνται από ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών και υποστηρικτών του Κόροιβου.

Η Ομάδα Μπάσκετ του Κόροιβου που φιλοδοξεί να αποτελέσει το κέντρο της συνεργασίας μεταξύ χορηγών-υποστηρικτών της ομάδας και  των φιλάθλων κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σχέσης τους και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που αγαπά το μπάσκετ και αλληλοϋποστηρίζεται σε πολλαπλά επίπεδα.

Το PICK & ROLL, όρος του σύγχρονου μπάσκετ,  είναι ή επιθετική συνεργασία 2 παικτών (συνήθως ψηλός – κοντός)  ο ένας εκ αυτών έχει στην κατοχή του την μπάλα και ο οποίος αποσκοπεί να βρει έναν διάδρομο προς το καλάθι, ή ένα ελεύθερο σουτ.

Σύμφωνα με το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ, άμεσος στόχος είναι το σήμα κατατεθέν του Προγράμματος «Pick&Roll Win-Win» σύντομα να είναι αναγνωρίσιμο τόσο στους φιλάθλους, τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας όσο και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία και αγορά προκειμένου να αποτελέσει ένα πόλο έλξης για τη συμμετοχή περισσότερων μελών στην οικογένεια της ομάδας του Κόροιβου. Οι επόμενες ενέργειες περιλαμβάνουν τις επαφές με παλιούς και νέους χορηγούς για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και την προβολή και προώθησή του παράλληλα με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος