FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μεγάλος χορηγός το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη

Ημερομηνία: 17-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39353″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, που θα αποτελέσει το μεγάλο χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και θα προβάλλεται στην εμπρόσθια όψη των επίσημων εμφανίσεων.

Η συνεργασία του Κόροιβου με το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας.

Το σύλλογο στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησαν, από την πλευρά της διοίκησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός και από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος, ο προπονητής, Ντίνος Καλαμπάκος. Το νέο μεγάλο χορηγό του Κόροιβου εκπροσώπησαν η Κωνσταντίνα Σμαρνάκη και ο Κώστας Σμαρνάκης.

 

Χρ. Λαγός: «Ευχής έργον να έχουμε τέτοιους χορηγούς»

Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, Χρήστος Λαγός, ο οποίος ανέφερε: «Καλωσορίζουμε το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη στη μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου και ευχαριστούμε ολόψυχα την κ. Κωνσταντίνα Σμαρνάκη και τον κ. Κώστα Σμαρνάκη για τη χορηγική συμφωνία αυτή. Αποτελεί ευχής έργον να έχουμε τέτοιους χορηγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας.

Επίσης, είναι αξιέπαινο, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, και σημαντικό το γεγονός πως ο Μεγάλος Χορηγός του Κόροιβου φέτος θα είναι μία επιχείρηση της Ηλείας, η οποία προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη είναι φωτεινό παράδειγμα και για άλλες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Εξάλλου ο Κόροιβος έφτασε ως εδώ χάρη στη στήριξη των φιλάθλων του, με τα εισιτήρια, και την ενίσχυση των χορηγών.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη θα κοσμεί φέτος τις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας. Ευχαριστούμε ξανά και από την πλευρά μας υποσχόμαστε να προβάλλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το Μεγάλο Χορηγό μας, με την ελπίδα μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και σημαντικές επιτυχίες».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σμαρνάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να στηρίζουμε τον Κόροιβο. Εδώ και δεκαετίες δημιουργούμε επιτυχημένους επαγγελματίες σε τομείς όπως η κομμωτική, η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και πολλές ακόμα ειδικότητες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι νέοι και οι οικογένειές τους όταν επιλέγουν το ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη για τις σπουδές του μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και την ανάγκη να ανταποδώσουμε έστω ένα μικρό μέρος αυτής της εμπιστοσύνης.

Η στήριξη στον Κόροιβο έχει στόχο την ενεργή συμβολή του Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό. Αποτελεί βεβαίως και επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης της ομάδας, των προπονητών, των αθλητών και των φιλάθλων. Στηρίζουμε την ομάδα και ελπίζουμε σε ανάλογη επιτυχημένη συνέχεια σε αγωνιστικό επίπεδο».

 

Κ. Σμαρνάκης: «Τιμή μας να είμαστε στο πλευρό του Κοροίβου»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σμαρνάκης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και είναι πράγματι τιμή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας που εκπροσωπεί και προβάλλει την Ηλεία με τον καλύτερο τρόπο σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ και τις επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια. Το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και ειδικά προσπάθειες και ομάδες όπως ο Κόροιβος, με το ήθος και τα ιδανικά που διακρίνουν την ομάδα τους ίδιους τους ανθρώπους της διοίκησης. Ευχόμαστε υπομονή στους αθλητές και τους προπονητές και καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν».

Τέλος, ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μου καλωσορίζω και εγώ το νέο μας Μεγάλο Χορηγό στην οικογένεια του Κόροιβου. Ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι του Μεγάλου Χορηγού έχουν πει τα πιο πολλά. Όμως, θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στην αγάπη που διακρίνει αυτούς τους ανθρώπους για αυτό που κάνουν, την οποία εισέπραξα από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα κι από τη συνεργασία που έχουμε. Είναι μερακλήδες! Αγαπάνε αληθινά αυτό που κάνουν και το διδάσκουν κιόλας».

 

Το προφίλ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Σμαρνάκη

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Σμαρνάκη λειτουργεί από το 1980, έχοντας την έδρα του στην πόλη του Πύργου. Το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη αρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση στους νέους και τις νέες της Ηλείας σε ειδικότητες (Security, Αισθητική, Ζαχαροπλαστική, Κομμωτική, Μαγειρική, Μανικιούρ, Νοσηλευτική, Τουρισμός) και επαγγέλματα που εξασφαλίζουν εύρεση εργασίας.

Συνέχεια και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Σμαρνάκη είναι το ΚΕΚ Μέλλον, που έρχεται να συνδέσει την παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης με τα επιδοτούμενα ή αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα ώστε να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες για εκπαίδευση, κατάρτιση και καινοτομία στην Ηλείας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot