FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κρατάει την τύχη στα χέρια του

Ημερομηνία: 06-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος μπορεί να ηττήθηκε στον πρώτο από τους δύο τελικούς παραμονής, με το Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια του, εφόσον έχει εντός έδρας το τελευταίο παιχνίδι, με τον Προμηθέα τη Μ. Πέμπτη. Το γεγονός αυτό κάνει τους κυανόλευκους της Αμαλιάδας να αισιοδοξούν πως θα παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Και ορθώς αντιμετωπίζουν θετικά την κατάσταση, αφού ο Κόροιβος στην αρχή της σεζόν θεωρείτο το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό λόγω του χαμηλού μπάτζετ. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έχει κάνει τιτάνια προσπάθεια για να φτάσει έως εδώ, με τα οικονομικά δεδομένα να μην μπορούν να συγκριθούν με αυτά άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, με αποχωρήσεις βασικών παικτών, όπως ο Μπράουν και ο Χολ, με τραυματισμούς σε κρίσιμο σημείο όπως αυτός του Μιλουτίνοβιτς, που στο κομβικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο χώλαινε εμφανώς. Παρόλα αυτά, ο Κόροιβος παραμένει ζωντανός και αυτό πιστώνεται σε όλους, διοίκηση, προπονητή και παίκτες, που έχουν υπερβάλει εαυτούς για να διεκδικεί η ομάδα μέχρι τέλους την παραμονή της στη Basket League.

Με ηρεμία στην τελική ευθεία

Περιθώρια για γκρίνια  δεν υπάρχουν. Μια εβδομάδα έμεινε για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στην τελική ευθεία η ομάδα πρέπει να είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Το κλειδί είναι η στήριξη μέχρι τέλους. Στήριξη στα δύσκολα, τώρα που η μπάλα ζυγίζει πολλά κιλά και κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της.

Στα αγωνιστικά, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ίσως  προφυλαχτεί ο Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση και θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος στον «τελικό» με τον Προμηθέα. Τραυματίας στο δεξί ώμο είναι και ο Χατζηνικόλας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Ρέθυμνο. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot