FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Κατάμεστο το κλειστό με τον Απόλλωνα

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Ανακοινώθηκε χθες η μεταγραφή του Σέικ Σανέ

Το αυριανό  παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Αμαλιάδας (ώρα έναρξης 5μ.μ.),  είναι αναμφισβήτητα το πιο κρίσιμο της σεζόν για τον Κόροιβο. Με νίκη θα αφήσει πίσω του δύο βαθμούς τους Πατρινούς και κατά μεγάλο ποσοστό θα ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Basket League. Πρόκειται λοιπόν για τον αγώνα της χρονιάς για τους κυανόλευκους και όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Αρωγός στην προσπάθειά τους, θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος της ομάδας, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό της Αμαλιάδας. Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια είναι μεγάλο και όλα συνηγορούν πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Άλλωστε, ο Κόροιβος ισχυροποιείται στην έδρα του, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο του και δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμαλιάδα έχει επικρατήσει όλων των αντιπάλων που είναι στα μέτρα του (Τρίκαλα, Λαύριο, Κύμη, Δόξα). Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα γραφεία του συλλόγου(Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος) και η γενική είσοδος είναι  10 ευρώ. Τα κοινωνικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ μαθητικά – φοιτητικά είναι δωρεάν στην θύρα Β. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων σήμερα και αύριο  είναι: Παρασκευή 3 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ., Σάββατο 4 Μαρτίου 9-2μ.μ.. Υπενθυμίζεται  ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου.

Ανακοινώθηκε ο Σανέ

Η μεταγραφή του Σενεγαλέζου ψηλού, Σέικ Σανέ, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και χθες το πρωί  η διοίκηση του Κοροίβου τον καλωσόρισε στη νέα του ομάδα. «Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος καλωσορίζει στην ομάδας μας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν τον Cheikh Sane. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος ύψους 2.08μ.  καλύπτει τις θέσεις «4» και «5»,  αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην δανέζικη  Νάσβεντ, ενώ αποφοίτησε από το κολλέγιο Marshall», ήταν η ανακοίνωση του αμαλιαδίτικου συλλόγου. Αυτή είναι η τελευταία αλλαγή ξένου που είχε δικαίωμα να κάνει ο Κόροιβος. Ο Σενεγαλέζος ψηλός από τη Δευτέρα προπονείται με τους «κυανόλευκους» και θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Επίσκεψη σε σχολεία

Εντωμεταξύ, πιστοί στο ραντεβού τους οι παίκτες του Κοροίβου, επισκέφτηκαν χθες το πρωί τα τρία Γυμνάσια της Αμαλιάδας. Αυτή την φορά όμως έφεραν και δώρα, υπογεγραμμένες μπάλες μπάσκετ και διχτάκια, προσφορά της εταιρείας Avinoil SA.  Έτυχαν για ακόμα μια φορά αποθεωτικής υποδοχής, τα εισιτήρια που μοίρασαν εξαφανίστηκαν… εν ριπή οφθαλμού και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού στο κλειστό της Ήλιδας, το Σάββατο στις 5μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος