FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Καρδίτσας

Ημερομηνία: 23-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71656″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη, έδειξε μέγα σθένος και νίκησε 67-65 την Καρδίτσα στο Κλειστό της Ήλιδας, για την 3η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Την προσεχή Τετάρτη πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια (ομάδα της Β΄ Εθνικής) που απέκλεισε την Καστοριά εντός έδρας, με 71-61.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 27-31, 50-51, 67-65

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Γραβάνης, Λαμπρόπουλος 4, Καπώνης 5, Λεϊμάνις 17, Θεοδωράκος, Χείλαρης 21, Μαραγκάκης 2, Κελαϊδής, Γκιουζέλης, Τσιάκος 18.

Καρδίτσα: Νάκης 2, Ερμίδης 1, Γραβας 17, Παπαχρήστος 7, Μαυρόγιαννης 6, Παπάς, Κακλαμάνος 18, Mock Ford, Παπαδόπουλος 9, Μαγκούνης 5, Σαριμπανίδης.

Κ. Σορώτος: «Θα φτύνουμε αίμα…»

Ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Καρδίτσα ήταν ο Κώστας Σορώτος, με τον προπονητή του Κοροίβου να δίνει το στίγμα του για ένα σύνολο, το οποίο θα παλεύει πάρα πολύ σε κάθε παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Δείξαμε και οι δύο ομάδες σεβασμό στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο για τη στήριξη. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του Κόροιβου έχει δει σπουδαίους αγώνες, παίκτες και προπονητές, ίσως καλύτερους από εμάς. Αυτό όμως που μπορούμε να του υποσχεθούμε και αυτό που κάνουμε ήδη κάθε μέρα είναι ότι όλη η ομάδα θα φτύνει αίμα για να δίνει το καλύτερό της εαυτό στο γήπεδο».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot