FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δύσκολο του Σονγκάνια

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτα φιλικά, σήμερα στο Μεσολόγγι και αύριο στη Λευκάδα

Ο Εβαρίστε Σονγκάνια δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στον Κόροιβο και αυτό πολύ δύσκολα θα γίνει, καθώς ο Κονγκολέζος σέντερ συμμετέχει στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα και μαζί με τις χρονοβόρες διαδικασίες έκδοσης βίζας, ενδέχεται να  μπορεί να έρθει στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη!

Γεγονός που δεν επιθυμεί ο τεχνικός Ντίνος Καλαμπάκος, αφού το πρωτάθλημα ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και ο παίκτης δεν θα έχει πάρει μέρος στην προετοιμασία. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα, με το τεχνικό επιτελείο να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση άλλου ψηλού, σε περίπτωση που τελικά δεν ενσωματωθεί ο Σονγκάνια.

Ξεκινάει τα φιλικά

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου, μετά και τον ερχομό στην Αμαλιάδα του Κουέντον Ντε Κόσεϊ, το περασμένο Σάββατο. Από σήμερα μάλιστα θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τους κυανόλευκους.

Συγκεκριμένα θα ταξιδέψουν στο Μεσολόγγι για να αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ. Χαρίλαο Τρικούπη, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (έχει μάλιστα πρωταγωνιστικούς στόχους), ενώ αύριο Τετάρτη θα βρεθούν στη Λευκάδα για να κοντραριστούν με την ομώνυμη ομάδα που παίζει στην Α2.

Στις 20 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να δοθεί φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών. Στις 23 του μήνα, ως γνωστόν, ο Κόροιβος θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τον Προμηθέα, στο κλειστό του Πύργου, για το Κύπελλο Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος