FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος-Ανακοίνωσε Σταρκς

Ημερομηνία: 23-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

starks-koroivos

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι την απόκτηση του Μαρκέλ Σταρκς, του 21 ετών Αμερικανού πόιντ γκαρντ, που θα αντικαταστήσει τον Κεν Μπράουν. «Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Markel Starks. Ο Αμερικανός point guard είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1991 στο Maryland ,έχει ύψος 1.88 και είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο κολλέγιο του Georgetown.  Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί  μεταξύ άλλων στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας. Καλωσορίζουμε τον Markel στην οικογένεια του Κοροίβου και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο», ήταν η ανακοίνωση του αμαλιδίτικου συλλόγου.  Ο 25χρονος πλέι-μέικερ, άρχισε τη σεζόν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη (αντίπαλος του Άρη στο Champions League), από όπου αποχώρησε  πριν ένα μήνα περίπου, αφού υπήρχαν πολλοί  ξένοι παίκτες στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας. Έδωσε τέσσερα  παιχνίδια με την Φρανκφούρτη, σκοράροντας 10,8 πόντους ανά αγώνα. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί επίσης στην Κρεμόνα Βανόλι, στην Α1 της Ιταλίας, με  8,2 πόντους και 1,9 ασίστ.  Πρόκειται για έναν παίκτη γρήγορο στο τρανζίσιον, με καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, που επιπλέον δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Επίσκεψη σε σχολεία

Κατά τα άλλα, επισκέψεις σε Γυμνάσια της Αμαλιάδας και του Πύργου πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι παίκτες και συνοδοί του Κοροίβου. Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας βρέθηκαν οι Γιάννης Χατζηνικόλας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης και Ντέβον Βαν Όοστρουμ συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη της Γραμματείας Κωνσταντίνα Αναδιώτη. Στο 3ο  Γυμνάσιο οι Ντεβόντα Πόλαρντ, Κένι Χόλ, Ανδρέας Μπεκρής και Απόστολος Αποστολίδης ενώ στο 2ο  Γυμνάσιο Πύργου βρέθηκαν ο αρχηγός Αντώνης Μιχάλογλου και οι Γιάννης Σαχπατζίδης, Τόντ Γκότσερ συνοδεία του γυμναστή Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου. Οι παίκτες του Κοροίβου υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των νεαρών θαυμαστών τους, ενώ δεν παρέλειψαν να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές για το ματς της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Προσηλωμένοι στον ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Κοροίβου ενόψει του αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ, στις 5μ.μ., στο κλειστό της Αμαλιάδας. Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, η οποία θα τους δώσει προβάδισμα στη μάχη της παραμονής έναντι των αντιπάλων τους. Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση της Δευτέρας είναι πολύ μεγάλο και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα των Χριστουγέννων) είναι αργία, συνηγορεί στο ότι το  κλειστό θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα καυτή για τους Θεσσαλονικείς. Άλλωστε και φέτος ο Κόροιβος ποντάρει πολλά στην καυτή έδρα του, εκεί όπου έχει ηττηθεί μόνο από Ολυμπιακό και Άρη.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot