FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ανακοίνωσε Σονγκάνια

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εβαρίστε Σονγκάνια είναι και επισήμως παίκτης του Κοροίβου καθώς ο Κονγκολέζος σέντερ υπέγραψε στον αμαλιαδίτικο σύλλογο και το μεσημέρι ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Ο Κόροιβος λοιπόν γεμίζει τη ρακέτα με έναν θηριώδη ψηλό, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Κονγκό και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στη ρακέτα.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Evariste Shonganya, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο νέος παίκτης του Κόροιβου γεννήθηκε στο Κονγκό στις 6 Απριλίου 1991. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, έχει ύψος 2,06 m. κι αγωνίζεται στη θέση του Center.

Τις δύο περασμένες σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Τυνησίας και συγκεκριμένα στις ομάδες Stade Nabeulien (2015-16) και Union Sportif Monastirienne (2016-17). Προηγουμένως θήτευσε, μεταξύ άλλων, στη Mazembe στην πατρίδα του και στη Mongomo στην Ισημερινή Γουινέα.

Καλωσορίζουμε τον Evariste στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος