FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος-Ήρθε και προπονήθηκε ο Σταρκς

Ημερομηνία: 29-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

markel-starks-koroivos

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το κλαμπ φίλων “Koroivians”

Ο αντικαταστάτης του Κεν Μπράουν, Μαρκέλ Σταρκς, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αμαλιάδα και χθες έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με τον Κόροιβο, πρωί και απόγευμα. Ο 25χρονος Αμερικανός θα είναι πλέον ο παίκτης που θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας και ο Κόροιβος ευελπιστεί ο Σταρκς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Α1. Όσο για τον Κεν Μπράουν είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ριγιάντι της Βηρυτού, στο Λίβανο. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, μετά το Κόσοβο, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Σουηδία, την Πολωνία και εσχάτως την Ελλάδα, που  αποτέλεσαν τους προηγούμενους επαγγελματικούς σταθμούς του, θα γνωρίσει μια ακόμη αθλητική κουλτούρα, αυτή της Μέσης Ανατολής!

Στην αναμονή για Χολ

Για τα σενάρια αποχώρησης του Κένι Χολ (υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλική και τουρκική ομάδα), ο αμαλιαδίτικος σύλλογος δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια επίσημη πρόταση, καθώς υπάρχει buy out και για τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ. Κατά τα άλλα, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, στις 7 Ιανουαρίου. Ένας αγώνας όπου στόχος είναι η πρώτη νίκη μακριά από την Αμαλιάδα, μια νίκη που αν έρθει θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα.

Αυξάνονται οι “Koroivians”

Αναφορικά με το κλαμπ φίλων του Κοροίβου, το οποίο ονομάστηκε “Koroivians” , το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη της Αμαλιάδας η τέταρτη συνάντηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είχαμε τις πρώτες εγγραφές μελών. Περίπου 100 άτομα έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον να αποτελέσουν μέλη του κλαμπ και ο Κόροιβος αισιοδοξεί πως ο αριθμός θα αυξηθεί. Πρόκειται για ένα κλαμπ με σταθερές συνδρομές που θα ενισχύουν οικονομικά σε ετήσια βάση την ομάδα, προκειμένου ο Κόροιβος  να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές απαιτήσεις της σεζόν. Παράλληλα, θα υπάρχουν ανταποδοτικές δραστηριότητες για τα μέλη του κλάμπ, όπως εκδρομές, συμμετοχή σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες, φανελάκια και καπέλα της ομάδας και άλλα πολλά.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot