FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Γιορτάζουν την έναρξη του κυνηγιού

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”26196″ img_size=”full”][vc_column_text]Την δεύτερη γιορτή έναρξης του κυνηγιού θα κάνει  ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Αυγούστου το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου

Πρώτη φορά επιχειρήθηκε πέρυσι τέτοια εποχή με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου, ενώ και φέτος, με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. θα επαναληφθεί.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος κ. Κώστας Μουσάς «Καλούμε όλους τους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου αλλά και τους φίλους του συλλόγου, να έρθουν να δώσουν το «παρών», να πάρουμε ένα μεζέ και να πιούμε ένα κρασί (τα οποία είναι και φέτος προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου), όλοι μαζί ευχόμενοι καλή κυνηγετική χρονιά με καλά και προπάντων ασφαλή κυνήγια. κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, προσφορά των παρακάτω καταστημάτων.

1. 250 φυσίγγια προσφορά του καταστήματος Βασίλειος Ρουμελιώτης Κυνηγετικά είδη στην Αμαλιάδα

2. Ένα μπεκατσοπαντέλονο Toxotis, προσφορά του καταστήματος Βασίλης Μετζελόπουλος Pet-shop είδη κυνηγίου στην Αμαλιάδα

3. Ένα μπεκατσοπαντέλονο προσφορά του καταστήματος Τρίμμης Γιώργος είδη κυνηγίου στον Πύργο

4. Δυο τσουβάλια σκυλοτροφή, προσφορά του καταστήματος “Ο Συριόπουλος” ζωοτροφές στην Αμαλιάδα.

5. Ένα τσουβάλι σκυλοτροφή, προσφορά του καταστήματος  Τάκης Κότσιφας ζωοτροφές, στην Αμαλιάδα.

Ως πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Αμαλιάδας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα ανωτέρω καταστήματα για την ευγενική χορηγία τους, και για την στήριξη τους προς το θεσμό του συλλόγου μας. Ενώ επισημαίνω προς τους φίλους κυνηγούς πως………τα καλύτερα έρχονται.

Η κυνηγετική χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, είναι χρονιά αλλαγών και δράσεων για το σύλλογο μας σε όλους τους τομείς με δύναμη που πηγάζει από τη στήριξη των ίδιων των κυνηγών που στηρίζουν το σύλλογο μας και τις ενέργειες μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εκεί την Τετάρτη το βράδυ.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot