FOLLOW US: facebook twitter

Κραδασμοί… στην διοίκηση, ψάχνει «συμμάχους»

Ημερομηνία: 08-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Δόξα Ν. Μανολάδας

Ανακατατάξεις αναμένονται στο διοικητικό συμβούλιο της Δόξας, καθώς η νυν διοίκηση ψάχνει «συμμάχους», προκειμένου να σηκώσει το οικονομικό φορτίο και παράλληλα ανθρώπους να έχουν όρεξη να «τρέξουν» για την ομάδα.

Μάλιστα, ήδη κάποια μέλη του συμβουλίου με τον έναν ή άλλο τρόπο έχουν απομακρυνθεί, ενώ γίνονται ενέργειες για την ανεύρεση των αντικαταστατών τους. Αλλαγές ενδέχεται να γίνουν και στα υψηλά αξιώματα της διοίκησης. Για την ώρα, ωστόσο, τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο κι όλες οι διεργασίες γίνονται παρασκηνιακά μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι «μαυραετοί» στάθηκαν άτυχοι στο ματς με τον Εθνικό Αμπελοκάμπου, με τον οποίο ανεδείχθησαν ισόπαλοι, αφού «έσπασαν» τα δοκάρια και δεν αξιοποίησαν ως έπρεπε τις ευκαιρίες πους τους παρουσιάστηκαν.

Μάλιστα ο Γιώργος Λαγός θεωρεί, ότι επηρέασε και ο κακός αγωνιστικός χώρος, τον οποίο περίμεναν καλύτερο με συνέπεια να μην έχουν μαζί τους τα ανάλογα παπούτσια.

Ωστόσο, στην Δόξα δεν έχουν περιθώρια να σταθούν πολύ σ’ αυτό το ματς, αφού αύριο ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλειακό Βαρθολομιού για το κύπελλο Ηλείας, ενώ στην συνέχεια για το πρωτάθλημα υπάρχει η κρίσιμη συνάντηση με τον Ενιπέα Λατζοϊου.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος