FOLLOW US: facebook twitter

Κρίστο Χάσα: Αφιέρωσε την συμμετοχή του στην Αμαλιάδα και το Gramsh

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ο Κρίστο Χάσα στα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης στην Αθήνα με το έργο του «το κορίτσι με την κόκκινη μαντήλα»

Στις δύο αγαπημένες του πατρίδες, την Αμαλιάδα και το GRAMSH της Αλβανίας απ’ όπου κατάγεται, αφιέρωσε ο ζωγράφος και δάσκαλος των εικαστικών εργαστηρίων ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας Κρίστο Χάσα, την συμμετοχή του και το έργο του «το κορίτσι με την κόκκινη μαντήλα», συμμετέχοντας στην μεγάλη έκθεση τέχνης  «VISUAL TRENDS – ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ»στην Αθήνα.

Ο κ. Χάσα παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης μαζί με 70 άλλους Έλληνες και ξένους δημιουργούς – μεταξύ των οποίων και ο δάσκαλος του γνωστός ζωγράφος και αγιογράφος NAPOLON SAVA- που έγιναν στο γνωστό καλλιτεχνικό στέκι στον Πολυχώρο Άλικο στου Ψυρρή,  ενώ πολλοί ήταν οι φιλότεχνοι που επισκέφθηκαν την έκθεση και θαύμασαν τα έργα των καλλιτεχνών.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους διοργανωτές που μέσα από αυτήν την έκθεση τέχνης έδωσαν την ευκαιρία στους εικαστικούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να τους γνωρίσουν καλύτερα και να ανταλλάξουν ιδέες. Όπως τόνισε, «αυτήν μου την συμμετοχή την αφιερώνω με αγάπη και σεβασμό στις δυο μου πατρίδες, το GRAMSH στο οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα και στην Αμαλιάδα που με αγκάλιασε, με βοήθησε και με στήριξε στο έργο μου.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με στήριξαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια της έκθεσης και από τις δύο μου πατρίδες»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος