FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Ολυμπιακός Ζ. 1-0: Νίκη ο ΑΠΟΚ, παράπονα ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51447″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Κουρτέσι συνεχίζει να αξιοποιεί την έδρα του και το Σάββατο νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και κλείδωσε την παραμονή. Στο 5΄  η κεφαλιά του Δημητρουλόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 20΄ ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι, με τον διαιτητή Σταυρόπουλο να δίνει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 30΄ έγινε το 1-0 με ατομική ενέργεια του Ντίνου Καπώνη και ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Έλιοτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66΄ Ντίνος Καπώνης και Φώτης Αλεξανδρόπουλος διαπληκτίστηκαν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα και στο 80΄ ο Ρηγόπουλος είχε δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο  και σκόραρε αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως ήταν οφσάιντ άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που επηρέαζε τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και γι’ αυτή τη φάση.

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κόστα, Δημητρουλόπουλος, Κουρλός (90’ Αλ. Α. Καπώνης), Α. Κωστόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης (65’ Κουργιαλάς), Κουλούρης, Ντ. Καπώνης, Ντούγκας (82’ Λυκουργιώτης).

Ολυμπιακός Ζ.: Καλογήρου, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ρηγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Κουρούβανης (65’ Νικολόπουλος), Γκούσκος, Έλιοτ, Μπιμπής, Μπαρτσελό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot