FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Ενιπέας 2-3: Αγκάλιασε τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57726″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ενιπέας με νίκη επί της Πηνείας την τελευταία αγωνιστική θα είναι στην τετράδα

Ο Ενιπέας Λαντζοΐου νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 3-2 στο  Κουρτέσι και πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Α.Ε. Πηνείας θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα (τέταρτος) και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι-οφ.

Στο ματς του Σαββάτου, η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα μπήκε αποφασισμένη και προηγήθηκε στο 10’, όταν μετά από κόρνερ του Τσαντίλη και κεφαλιά του Τριανταφύλλη, ο Κουλούρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει  την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε στο 25’ με δυνατό σουτ του Κόστα που κόντραρε και σε αμυνόμενο, όμως ο Ενιπέας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 35’ με καρφωτή κεφαλιά του Ραυτόπουλου μετά από σέντρα του Τσαντίλη. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ μετά από νέα σέντρα του Τσαντίλη, ξανά ο Ραυτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρουλόπουλου στο  τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ενιπέας είχε και δυο δοκάρια με τον Παπαγεωργίου ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τριανταφύλλη με δεύτερη κίτρινή στο 89’.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Δ. Κουργιαλάς, Σωτηρόπουλος (55’ Κουρλός), Δημητρουλόπουλος, Π.Κωστόπουλος, Κόστα, Α. Κωστόπουλος, ΑΛ. Καπώνης (13’ λ.τρ. Κοσκορής), Κουλούρης, Κ.Καπώνης, Ντούγκας.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος (61’ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Δ.Τσίγκρηλας, Γκρίλλας (70’ Καλαντζής), Μάζης, Ραυτόπουλος (75’ Κότσιφας), Παπαγεωργίου (86’ Ζορμπάς), Τριανταφύλλης.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot