FOLLOW US: facebook twitter

Κοσμοσυρροή στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Ημερομηνία: 12-11-2016 | Συντάκτης:

pelop-expo

Συμμετέχουν εκθέτες και από την Ηλεία – Πολλές οι εκδηλώσεις και τα happenings στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, τα events των εκθετών και οι επισκέψεις επισήμων συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που πραγματοποιείται στην Τρίπολη, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι  εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ). Μεταξύ των εκθετών και αρκετοί Ηλείοι επιχειρηματίες, καθώς συμμετέχει και το Επιμελητήριο Ηλείας.

Στην EXPO διοργανώνονται από  ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.

Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

pelop-expo1

Γαστρονομικό φεστιβάλ την Κυριακή και πιάτα από την Ηλεία

Ειδικότερα όμως, αύριο Κυριακή, θα  γεμίσει μυρωδιές και γεύσεις ο χώρος εκδηλώσεων της έκθεσης. Από τις  12.00 έως τις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο της έκθεσης «μαγειρεύεται» ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, οι οποίοι θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν παραδοσιακές πελοποννησιακές συνταγές.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργασιών και συνεργειών καθώς είναι η πρώτη φορά που τα Επιμελητήρια του Μοριά ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ένας επιπλέον σκοπός αυτής της νέας εποχής είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης και ηθικής Πελοποννησιακής Γαστρονομίας εφάμιλλης με την ιστορία και τις δυνατότητες αυτού του τόπου.

Στο γαστρονομικό αυτό φεστιβάλ καταξιωμένοι Πελοποννήσιοι σεφ προτείνουν πιάτα της περιοχής τους, με τοπικά προϊόντα, με σεβασμό στην τοπική βιοποικιλότητα, στο καλάθι προϊόντων του Μοριά, στους παραγωγούς.

Με φαντασία και φροντίδα στη μάνα-γη οι σεφ χρησιμοποιούν πάνω από 25 παραδοσιακά προϊόντα του Μοριά για τα 7 πιάτα της Πελοποννήσου. Πιάτα που καλύπτουν μέρος της διατροφής των Πελοποννήσιων, αλλά και των επισκεπτών. Την Ηλεία θα εκπροσωπήσει με το δικό του πιάτο ο σεφ Βασίλης Γιαννόπουλος.

giannopoulos-chef

(O σεφ Βασίλης Γιαννόπουλος)

ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ  EXPO

Τα προτεινόμενα πιάτα καλύπτουν την γκάμα διατροφής των πελοποννήσιων και των ελλήνων σεβόμενα το αγροτικό καλάθι προϊόντων του Μοριά. Με σεβασμό στη μάνα-γη, στους παραγωγούς, στην τοπική βιοποικιλότητα οι σεφ προτείνουν πιάτα στα οποία συμμετέχουν παραπάνω από 25 παραδοσιακά- τοπικά προϊόντα.

  1. “Iberico 3sixty” – Κουτσουρόπουλος Ανδρέας (Chef, ‘3sixty’), για την Αργολίδα
  2. “Αρνάκι κλέφτικο από το χθες στο σήμερα” – Κουστένης Σταύρος (Chef, καθηγητής μαγειρικής ‘etoile’), για την Αρκαδία
  3. “Χταπόδι με μαυροδάφνη, συνοδεία τραχανότου και πράσινης σαλάτας (με φορμαέλα-σταφίδες-σύκα- κρέμα βαλσάμικου Τεντούρας)” – Νικολόπουλος Γεώργιος (Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Certificate Cook ChefCTA ), για την Αχαΐα
  4. “Γουρνοπούλα στο φούρνο με λαχανικά” – Γιαννόπουλος Βασίλης (Executive Chef), για την Ηλεία
  5. “Αρνί κρασάτο στη γάστρα” – Γιαννόπουλος Βασίλης (Executive Chef), για την Κορινθία
  6. “Σύγκλινο και χοιρινά παϊδάκια πικάντικα στη γάστρα” – Παναγάκου Μαίρη (Chef– Συγγραφέας) , για τη Λακωνία
  7. “Βακαλάος Τσιλαδιά” – Κωστόπουλος Πάρης (Executive Chef), για τη Μεσσηνία

Την παρουσίαση αυτής της γευστικής εκδήλωσης θα κάνει η Ντόρα Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.

panagiotopoulos-pelop-expo

Εξαιρετική παρουσίαση από την   «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.»

Συμμετέχει με αξιώσεις στην  Έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Με ένα εξαιρετικό περίπτερο υψηλής αισθητικής, συμμετέχει η Ηλειακή επιχείρηση  «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.» στην Έκθεση Πελοπόνησος Expo, στο Κτίριο ΓΕΑ Α.Ε. από Τετάρτη 9 Νοεμβρίου έως Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Η Τρίπολη υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτή και το Επιμελητήριο Ηλείας, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική

δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.

Η «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.» που εδρεύει στα Δουνέικα Ηλείας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τη φροντίδα στο πελάτη, στηρίζει με κάθε τρόπο τα προϊόντα της, που παράγει στο Νομό Ηλείας, ενεργώντας με τον πιο ουσιώδη τρόπο για την προώθησή τους σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας έτσι και την τοπική οικονομία.

Τα προϊόντα της, κεραμίδια και τούβλα, που έρχονται πρώτα σε ποιότητα πανελλαδικά, φιλικά προς το περιβάλλον και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, είναι οι καλύτερες εγγυήσεις που έχει η Εταιρεία για την συνέχιση και ανάπτυξη της, προσφέροντας έτσι στην ανάπτυξη του Νομού, δίνοντας δουλειά σε κατοίκους του, και βοηθώντας με τα καλύτερα μέσα τον τόπο, όπου και όσο μπορεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.

ΔΟΥΝΕΪΚΑ ΗΛΕΙΑΣ

12ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ – ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΤΗΛ. 26220 27374

ΦΑΞ 2622038054

www.panagiotopoulos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot