FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφώνεται η μάχη παραμονής

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κρίσιμα παιχνίδια σε Χάβαρι, Αμπελόκαμπο, Βαρθολομιό

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται. Τρία παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο είναι κρίσιμα και ο λόγος για τα ματς Χάβαρι-Θύελλα, Εθνικός Αμπελοκάμπου-Ολυμπιακός Σαβαλίων (σήμερα) και Ηλειακός Βαρθολομιού-Κουρτέσι (αύριο). Στο Χάβαρι, ο τοπικός Α.Ο.Χ. μετά το σπουδαίο διπλό στα Σαβάλια έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την απευθείας παραμονή με νίκη επί της Θύελλας, η οποία όμως παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον Αμπελόκαμπο. Ο Εθνικός με ενδεχόμενο τρίποντο, θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή ενώ ο Ολυμπιακός Σαβαλίων θέλει βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην αποφυγή των πλέι-άουτ. Αύριο στο Βαρθολομιό, ο Ηλειακός περιμένει τον ΑΠΟ Κουρτεσίου, με τις δύο ομάδες να ερίζουν για τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να αποφύγουν τη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ παραμονής.

Με Προοδευτική σήμερα ο Πανηλειακός

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο πρωτοπόρος και αδιάφορος βαθμολογικά Πανηλειακός, έχοντας το μυαλό του και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, φιλοξενεί σήμερα την επίσης αδιάφορη βαθμολογικά Προοδευτική Μανολάδας, η οποία έχει σχεδόν κλειδώσει την πέμπτη θέση. Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας που διεξάγεται σήμερα είναι αυτός ανάμεσα στον Ενιπέα και τον Ατρόμητο Καβασίλων, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην έκτη θέση.

Αύριο, η δεύτερη Νίκη Τραγανού θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά τις δύο συνεχείς γκέλες, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ηλειακό Λεχαινών, ο οποίος με το τρίποντο επί του Αίαντα την προτελευταία αγωνιστική, θα εξασφαλίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την παραμονή. Η τρίτη Δόξα Ν.Μανολάδας έχει μειώσει την απόσταση στον  ένα βαθμό από τη Νίκη Τραγανού και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση. Ως εκ τούτου, θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στο φορμαρισμένο Κένταυρο Μαγούλας, που είναι έξι ματς αήττητος. Ο τέταρτος Ξενοφών υποδέχεται την πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος το τελευταίο τρίμηνο, τον Αλφειό Επιταλίου, που έχει ανέβει πλέον ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις των πλέι-άουτ. Τέλος, στη Γαστούνη θα διεξαχθεί το… ντέρμπι των ουραγών, ανάμεσα στον Αίαντα και τον Κεραυνό Χειμαδιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot