FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφαίες παρουσίες στην Τελετή Αφής για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Ημερομηνία: 18-10-2017 | Συντάκτης:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ν. Κορέας στην Ολυμπία

Τις τελευταίες λεπτομέρειες συντονίζουν οι εμπλεκόμενοι στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Pyeong Chang της Νότιας Κορέας τον Φεβρουάριο του 2018. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων για τα θέματα της ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα μιας και θα είναι πολλοί οι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Μεταξύ αυτών θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός της Νοτίου Κορέας Nak-Yon Lee, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής «PyeongChang 2018» και φυσικά η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Πρόεδρό της

Ο πρώτος λαμπαδηδρόμος μετά την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία θα είναι ο 24χρονος, Απόστολος Αγγέλης. Πρόκειται για αθλητή των δρόμων αντοχής και του διάθλου, που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018.

Η γενική πρόβα της Τελετής Αφής θα γίνει μια ημέρα πριν και θα ξεκινήσει την ίδια ώρα με την πραγματική τελετή στις 12 το μεσημέρι. Πρωθιέρεια θα είναι η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου και χορογράφος της Τελετής η Άρτεμις Ιγνατίου.

Η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα διανύσει 2.129 χλμ πριν την Τελετή Παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 31 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. Το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας περιλαμβάνει 36 τελετές σε 20 δήμους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος