FOLLOW US: facebook twitter

Κοντά στο αυτόνομο ΤΕΠ το Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Υγεία

Εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών θέσεων μόνιμου προσωπικού

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξάνθου και του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη εγκρίθηκε η προκήρυξη τριών (3) θέσεων μονίμου προσωπικού για τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

Οι δύο (2) θέσεις αφορούν το ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) και είχαν συσταθεί τον περασμένο Νοέμβριο 2017 πέραν των προβλεπόμενων στον οργανισμό. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια θέση Επιμελητή Α’ Παθολογίας ή Καρδιολογίας και μια θέση Επιμελητή Β’ Γενικής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική. Παράλληλα προκηρύσσεται μια (1) ακόμα θέση Αναισθησιολογίας.

«Η προσπάθεια που καταβάλλεται για την σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση του συστήματος υγείας στο Νομό είναι διαρκής» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, υποστηρίζοντας πως η κάλυψη των δύο θέσεων για το ΤΕΠ πέρα των προβλεπόμενων δίνει τη δυνατότητα για τη δημιουργία αυτόνομου ΤΕΠ  στον Πύργο. «Ήδη εξελίσσεται η διαδικασία για την κάλυψη μίας ακόμα θέσης για το ΤΕΠ. Το πρακτικό αξιολόγησης των υποψηφίων έχει ήδη φτάσει στο Υπουργείο Υγείας. Σημαντική εξέλιξη είναι και η προκήρυξη μιας θέσης Αναισθησιολογίας, η κάλυψη της οποίας θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της κόπωσης του υπάρχοντος προσωπικού και σε δεύτερο χρόνο στην αύξηση των χειρουργικών αιθουσών που χρησιμοποιούνται παράλληλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος