FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/ Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας: Τέσσερα μετάλλια για την Κοντονή

Ημερομηνία: 30-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

arion

Η αθλήτρια του Αρίωνα Αμαλιάδας, Αγγελική Κοντονή, εκπροσώπησε επιτυχώς το σύλλογο, για άλλη μια φορά, με την συμμετοχή της στους αγώνες Masters «ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ» που διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο Σερρών από τον Όμιλο Φίλων Κολύμβησης Σερρών, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.
Αγωνίστηκε σε τέσσερα αγωνίσματα κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της «50-54, ΣΤ», βελτιώνοντας για άλλη μια φορά εφέτος τις ατομικές της επιδόσεις σε 2 αγωνίσματα του ελεύθερου στυλ, και ισοφάρισε ενός του πρόσθιου.
Αναλυτικά, πέτυχε στα 200 μ ελεύθερο επίδοση 4.46.00, έναντι 4.59.00, στα 400 μ ελεύθερο 9.56.00, έναντι 9.59.00. Στα 50μ πρόσθιο ισοφάρισε το ρεκόρ της με 51.62. στα; 100μ πρόσθιο επέτυχε χρόνο 1.58.00. Αξίζει αν σημειωθεί ότι στον τελευταίο της αγώνα για το 2016, αγωνίστηκε με πρόβλημα στη μέση.

Όπως η ίδια δήλωσε θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, μετά την αποθεραπεία της, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες του 2017.
Η αθλήτρια ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου οι οποίοι την ενθαρρύνουν διαρκώς να συνεχίζει τους αγώνες της και τους συγχαίρει για τις δικές τους διακρίσεις και επιτυχίες στους αγώνες τους, με αποκορύφωμα τα μετάλλια και τις προκρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που πέτυχαν στην Πάτρα. Ευχαριστεί τον ιατρό του συλλόγου, κ. Κωνσταντίνο Λοχοβίτη για την ουσιαστική επιστημονική βοήθειά του, όποτε και όταν τον χρειάστηκε. Τέλος ευχαριστεί όλα τα στελέχη του Ομίλου Φίλων Κολύμβησης Σερρών για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία τους, που τους έκαναν να αισθανθούν, ότι όλοι οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες Έλληνες, Κύπριοι και Βούλγαροι συμμετείχαν σε μια όμορφη γιορτή που ενίσχυσε τους δεσμούς φιλίας τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος