FOLLOW US: facebook twitter

«Κλεισθένης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου σήμερα το απόγευμα

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τρέχοντα θέματα, περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

1. Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου με τίτλο: «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1»] ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α» – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» και λήψη σχετικής απόφασης.

2. Λήψη απόφασης καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πύργου που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, για το χρονικό διάστημα από 1-9-2016 έως 30-11-2017, από ίδια έσοδα.

3. Λήψη απόφασης για την ύπαρξη μοριοδότησης για τις εγγραφές παιδιών στο Τμήμα των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

4. Λήψη απόφασης συγκρότησης ειδικής επιτροπής επιλογής φιλοξενούμενων παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος