FOLLOW US: facebook twitter

Κλείνει για 4 ημέρες το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”141″ img_size=”full”][vc_column_text]Κλειστό, για τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως και τις 31 Μαρτίου, θα παραμείνει η Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας, καθώς έχουν προγραμματιστεί αναγκαίες ηλεκτρολογικές εργασίες στο κτίριο.

Πρόκειται για μια διαδικασία, που η Διοίκηση του Νοσοκομείου, επιδίωκε τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον με επίσημο έγγραφο της 6ης ΥΠΕ δρομολογήθηκε για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Το Νοσοκομείο, θα πρέπει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του, καθώς οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων θα γίνουν σε όλους τους χώρους του κτιρίου οπότε από τις 20 Μαρτίου, θα διακοπεί η εφημερία της νοσηλευτικής μονάδας και θα επανέλθει στο πρότερο καθεστώς εφημερίας στις 2 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα γίνουν τακτικά χειρουργεία από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου ενώ θα διακοπούν οι εισαγωγές ασθενών στην παθολογική από τις 20 Μαρτίου. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στις 27 Μαρτίου θα μεταφερθούν στις κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου ενώ τα εξωτερικά ιατρεία της Ν.Μ. Αμαλιάδας θα λειτουργούν μέχρι τις 27 Μαρτίου. Η λειτουργία του Νοσοκομείου θα επανέλθει κανονικά από την 1η Απριλίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot