FOLLOW US: facebook twitter

Κατερίνα Παναγοπούλου: Ορίστηκε Ειδική πρωθυπουργική Σύμβουλος για τον Απόδημο Ελληνισμό (ΦΕΚ)

Ημερομηνία: 24-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6032″ img_size=”full”][vc_column_text]Ειδική Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού «για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό», αναλαμβάνει με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα που δημοσιεύθηκε σήμερα σε ΦΕΚ, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι Πρόεδρος Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» της διασποράς, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση «θα παρέχει τις υπηρεσίες της στον Πρωθυπουργό χωρίς να λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή».

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε με την κ. Παναγοπούλου η οποία τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή για την ίδια η απόφαση του Πρωθυπουργού», προσθέτοντας ότι μετά την απόφαση «θα συνεχίσει να κάνει πιο οργανωμένα πλέον, αυτό που κάνει 21 συναπτά έτη εθελοντικά. Να έρχεται, δηλαδή, σε επαφή με τους Έλληνες του εξωτερικού και να κρατάει ζωντανή τη σχέση τους με την πατρίδα. Το γεφύρωμα αυτό της Ελλάδας με τους Έλληνες του εξωτερικού το έχει ανάγκη η πατρίδα ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση», τονίζει η κ. Παναγοπούλου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ένας από τους στόχους τους είναι να «ανακινήσει το θέμα της εθνικής ευεργεσίας», καθώς, όπως τονίζει «υπάρχουν πολλοί Έλληνες του εξωτερικού που θέλουν να προσφέρουν στην πατρίδα τους και στους ιδιαίτερους γενέθλιους τόπους τους», σε συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: aftodioikisi.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot