FOLLOW US: facebook twitter

Καταστάρι-Πανηλειακός  3-4: «Στην Καλαμάτα ερχόμαστε…»

Ημερομηνία: 12-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε στην παράταση 4-3 τον Α.Ο. Κατασταρίου στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, για τη 2η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας, την προσεχή Τετάρτη την Καλαμάτα, για την είσοδο στους «8» του θεσμού.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη ανατροπή, καθώς έχαναν 2-0 στο 36΄ (με Λιβέρη και τα δύο τέρματα, το δεύτερο με πέναλτι), ισοφάρισαν 2-2 πριν το ημίχρονο (με Μπεγλκεκτσή, Στούπη, το πρώτο με πέναλτι), 3-3 ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας (το 3-2 ξανά με πέναλτι ο Λιβέρης και το 3-3 ο Βλαχόπουλος στο 73΄)  και ο Τσουκαλάς στο 108΄ χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους Πυργιώτες.

Καταστάρι: Θωμάς, Κωστάκης, Κάρδαρης, Κουτσουπιάς, Μαρούδας, (72΄ Δρόσος) Κωστής, Πατρινός (46΄ Κ. Κάρδαρης), Μυτιλήνης, Λιβέρης, Αρκαδιανός (46΄ Γιόκιτς), Μαλαφούρης.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νιφορόπουλος, Στούπης, Σκοζάι (55΄ Πλαστουργός), Χατζηστάμου (106΄ Παναγόπουλος), Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής (117΄ Μπουρνέλης).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot