FOLLOW US: facebook twitter

Κατασκευή πεζοδρομίου στον κυκλικό κόμβο Αγ. Γεωργίου

Ημερομηνία: 30-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56509″ img_size=”full”][vc_column_text]Εξαιρετικής σημασίας, χαρακτήρισε το έργο «Κατασκευή πεζοδρομίου στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου» τη σύμβαση του οποίου υπέγραψε χθες, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Η σύμβαση φορά την ριζική ανάπλαση του κυκλικού κόμβου και των πεζοδρομίων γύρω από αυτόν, με την τοποθέτηση ιστών φωτισμού και σπότ με λαμπτήρες led, την δημιουργία παρτεριών και την φύτευση καλλωπιστικών θάμνων με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Επιπλέον θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός πίνακας υψηλής ανάλυσης συστήματος μετάδοσης μηνυμάτων, τα οποία θα έχουν σχέση με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν τον Δήμο πχ ανακύκλωση.

«Πρόκειται για έργο εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή και για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είναι η αρχή της υπογραφής πολλών νέων συμβάσεων που έχουν σχέση με έργα όπως έχω υποσχεθεί και θα γίνει» είπε ο κ. Λιατσής και απευθυνόμενος στη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Σοφία Γούργουρα και τον προϊστάμενο του τμήματος Περιβάλλοντος Άγγελο Τσίκα, τους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια καλή διάθεση ώστε να γίνουν και να τελειώσουν μικρά και μεγάλα έργα στην πόλη και τα χωριά καθώς οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot