FOLLOW US: facebook twitter

Καράτε/Πολυδάμας Ανδραβίδας: Εννιά μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

800 αθλητές από 42 συλλόγους δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Πάλης στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων, όπου έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε.

Ο Πολυδάμας Ανδραβίδας συμμετείχε με 5 αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αθανάσιου Πήττα και κατάφερε να ξεχωρίσει για μια ακόμα  φορά κατακτώντας 4 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα μετάλλια.

Το χορό των μεταλλίων άνοιξαν για το σύλλογο  της Ανδραβίδας την πρώτη μέρα των αγώνων ο Δημησιάνος Διονύσιος κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στους Παίδες του 2007 στις πράσινες ζώνες και συνέχισε ο Στέφανος Θεοδωρακόπουλος με 2 χρυσά στους Παίδες του 2006, ένα στο ΚΑΤΑ κι ένα στο KUMITE εντυπωσιάζοντας με τη δύναμή του και την τεχνική του κατάρτιση.

Τη δεύτερη μέρα των αγώνων  σειρά είχαν στις μεγαλύτερες κατηγορίες των μαύρων ζωνών και DAN τρεις κοπέλες του Πολυδάμα που κατέκτησαν άλλα 2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα δείχνοντας την δυναμική του Συλλόγου.

Αναλυτικά η Κατερίνα Μητροπούλου κατέκτησε 1 χρυσό στο KUMITE Νεανίδων Μαύρων ζωνών DAN -54 κιλά και 1 χάλκινο στο ΚΑΤΑ της ίδιας κατηγορίας. Χρυσό είχαμε και από την Κατερίνα Αγγελόπουλου στο ΚΑΤΑ Νεανίδων 3-1 KU και αργυρό από την ίδια στο KUMITE -54 κιλά.

Δυναμική εμφάνιση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δήμητρα Σταθοπούλου στο KUMITE Κορασίδων μαύρων ζωνών DAN στα -54 κιλά.

Η κατάκτηση 9 μεταλλίων και μάλιστα 4 χρυσών από 5 αθλητές άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του συλλόγου Αθανάσιο Πήττα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση και την απόδοση των αθλητών του δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot