FOLLOW US: facebook twitter

Καλώς μας ήρθες καλοκαίρι!: Υπέροχη γιορτή λήξης της χρονιάς στο Μarietta Νέα Εποχή

Ημερομηνία: 08-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32432″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια υπέροχη παιδαγωγική διαδρομή έφτασε στο τέλος και ο Παιδικός Σταθμός «Marietta» καλωσόρισε το καλοκαίρι με μια υπέροχη σχολική γιορτή. Σφραγίζοντας τη λήξη της χρονιάς, οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τρία υπέροχα δρώμενα. «Η Κοκκινοσκουφίτσα… αλλιώς!», «Το Ουράνιο τόξο» και το παραμύθι «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι».

«Ο δρόμος μέχρι εδώ μακρύς, και πολύ συχνά δύσκολος. Στην διάρκειά του όμως έμειναν οι εμπειρίες, τα λάθη και οι στιγμές μνήμης για τις οποίες αξίζει να ζεις!» επισήμανε η υπεύθυνη του σταθμού κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου, ευχόμενη σε όλους, μικρούς και μεγάλους να έχουν ένα μαγευτικό καλοκαίρι.

Καταπληκτικές χορογραφίες, μοναδικές μελωδίες, απογείωσαν μικρούς και μεγάλους. Εκεί που το όνειρο και η μαγεία συναντούν την απελευθέρωση του συναισθήματος, εκεί που όταν γίνεται κατάθεση ψυχής όλα μεταλλάσσονται και αγγίζουν το όνειρο και την τελειότητα. Που αλλού; Εκεί, στο ΜARIETTA Νέα Εποχή![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1499477305847-beb8aa32-3f59-8″ include=”32433,32434,32435,32436″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot