FOLLOW US: facebook twitter

Καλπάζει για την άνοδο

Ημερομηνία: 13-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

volei-koroivos

Ο Κόροιβος πέρασε και από το Άργος με 3-1 σετ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου πέτυχε μεγάλη νίκη στο Άργος, κόντρα στην τοπική ομάδα με 3-1 σετ (19-25, 19-25, 25-12, 21-25), το απόγευμα του Σαββάτου. Η νίκη ήρθε εύκολα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πήραν με χαρακτηριστική άνεση τα δύο πρώτα σετ, έχασαν το τρίτο  χωρίς να το διεκδικήσουν ιδιαίτερα και στο τέταρτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος,  όπου με καλό σέρβις, μπλοκ-άμυνα και σωστή τακτική οι Αμαλιαδίτες το κέρδισαν με 25-21.

Έτσι, η ομάδα των Γκρουμούσα-Σωτηρόπουλου έκανε το 4Χ4 και μάλιστα με τρίποντα και παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του Η΄Ομίλου της Β΄ Εθνικής. Επόμενος αγώνας για τους κυεανόλευκους, με τον  Άρατο Κιάτου στο κλειστό της Αμαλιάδας,  το προσεχές Σάββατο στις 5 το απόγευμα, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή των εορτών.

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Ι. Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Δ. Μαυροειδής, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μιχόπουλος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Σάκκος, Γκορουμούσας και Π. Παναγιωτόπουλος.

Νέο διπλό στην Πάτρα οι Παίδες

Οι Παίδες του Κοροίβου κέρδισαν την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-0 (9-25, 14-25, 8-25) και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη με τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες, μετά από αυτή με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ξανά με 3-0. Οι κυανόλευκοι του Κοροίβου είναι το απόλυτο αφεντικό στη Δυτική Πελοπόννησο, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τους Ανδρέα Γκρουμούσα-Γιώργο Σωτηρόπουλο.

Κόροιβος: Γκρουμούσας, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Δ.Μαυροειδής, Αϊβαλιώτης, Νικολόπουλος, Μαρτζάκλης, Νταβλογιάννης, Μαρίτσας, Φαλτσέτας, Παπαδόπουλος.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot