FOLLOW US: facebook twitter

Και τώρα η… κούπα!

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πανηλειακός-Ενιπέας  4-1

Ο Πανηλειακός έκανε επίδειξη δύναμης ενόψει του τελικού Κυπέλλου

Ο Πανηλειακός ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Ενιπέα (4-1), χθες στο δημοτικό στάδιο Πύργου  κι έφτασε τις 26 νίκες σε 28 αγώνες. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τον τελικό Κυπέλλου Ηλείας, το προσεχές Σάββατο στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, όπου θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο τους φετινό τρόπαιο, κόντρα στον Ξενοφώντα.

Ο Πανηλειακός άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 15΄, με σουτ έξω από την περιοχή του Μπεγλεκτσή. Στο 21΄ ο διαιτητής Σταυρόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε χτύπημα του Κωτσάκη στον Σκοζάι. Ήταν μια ελεγχόμενη φάση  και ο Μπεγλεκτσής εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών κι έγραψε το 2-0.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου κατέβασε ταχύτητα, έπαιξε απρόσεχτα, έγιναν και κάποιοι τραυματισμοί και στο 40΄ αποχώρησε ο Σωτηρόπουλος ενώ νωρίτερα στο 35΄ ο Τσουκαλάς χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλό του και ξαναμπήκε μετά από έξι λεπτά.

Σε αυτό το διάστημα ο Ενιπέας έκανε αισθητή την παρουσία του και είχε δύο καλά σουτ με τον Τριανταφύλλη και τον Παπαγεωργίου που απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρακόπουλος.

Και τρίτο γκολ ο «Μπέγλε»

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄,  Χατζηστάμου και Βλαχόπουλος άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα, ο βοηθός Φτερνιάτης σήκωσε σημαία, προφανώς για οφσάιντ, σταμάτησαν οι παίκτες του Ενιπέα και ο Βλαχόπουλος σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Και στο 55΄ κινήθηκε πολύ καλά μεσοεπιθετικά ο Πανηλειακος, η μπάλα κατέληξε στον Μπεγλεκτσή που μόνος προ του Δασκαλόπουλου έκανε το 4-0.

Από κει και πέρα ο Πανηλειακός ξεθύμανε, κράτησε δυνάμεις ενόψει Κυπέλλου και άφησε πρωτοβουλίες στην ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου. Οι «πράσινοι» το πήραν το δώρο και στο 65΄ κοντινό σουτ του Π. Τσίγκρηλα απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος. Στο 72΄ σουτ του ίδιου παίκτη από καλή θέση έφυγε άουτ, στο 83΄ φάουλ του Πετρόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο νεαρός Τάσος Σακελλαρίου, που είχε περάσει νωρίτερα στη θέση του Θεοδωρακόπουλου και στο 90΄ ο Π. Τσίγκρηλας σε σέντρα του Μπακάλη, με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ξεχώρισαν από τον Πανηλειακό, ο Μπεγλεκτσής που έκανε χατ-τρικ και οι  Παπαπέτρου, Τσουκαλάς, Χατζηαράπης και από τον Ενιπέα οι Μπακάλης, Δ. Τσίγκρηλας και Π. Τσίγκρηλας. Με λάθη η διαιτησία του Σταυρόπουλου.

 

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος (75΄ Α. Σακελλαρίου), Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Στούπης (63΄ Βουργουντζής), Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Χατζηαράπης, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (46΄ λ.τρ. Χατζηστάμου).

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (63΄ Π. Τσίγκρηλας), Κωτσάκης, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Μπακάλης, Μπιλάι (46΄ λ.τρ. Οικονομίδης), Τριανταφύλλης (53΄ Πετρόπουλος), Παπαγεωργίου, Σταματελάτος.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος