FOLLOW US: facebook twitter

Και βιαστικοί και ανόητοι…

Ημερομηνία: 08-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28962″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό ο ευρωπαϊκός τύπος να σχολιάζει το ναυάγιο στο τελευταίο Eurogroup, ρίχνοντας αποκλειστικά την ευθύνη σε Βερολίνο και ΔΝΤ. Με τις γερμανικές εφημερίδες να φτάνουν μάλιστα στο σημείο να ζητούν μέχρι και την παραίτηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Την ίδια ώρα οι δικοί μας «αντιλαικιστές» παντός καιρού, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και δημοσιολόγοι της συμφοράς, δεν κρύβουν τη χαρά τους που η Ελλάδα δεν πήρε αυτά που προσδοκούσε υποστηρίζοντας φυσικά ότι για όλα φταίει η «κακή και ανίκανη» ελληνική κυβέρνηση.

Φανατικοί και ανόητοι νομίζουν πως αν αναγκαστεί κάτω από το αδιέξοδο να παραιτηθεί και έρθουν στα πράγματα αυτοί που με τον αλόγιστο δανεισμό έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και μας σέρβιραν ως σωτήρια λύση τα μνημόνια, ο κ. Σόιμπλε θα αλλάξει γραμμή πλεύσης και θα μας λυπηθεί. Ξεχνούν προφανώς ότι ανάλογα γυμνάσια έκανε ο Γερμανός στη κυβέρνηση Βενιζέλου -Σαμαρά η οποία κάθε άλλο παρά εχθρική ήταν μαζί του.

Μέχρι και ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο παραδέχτηκαν μόνο και μόνο για να μην τον στεναχωρήσουν. Αυτό βεβαίως ουδόλως εμπόδισε τον κ. Σόϊμπλε να τους τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια όταν διαπίστωσε ότι δεν είχαν πλέον κανένα έρεισμα στην κοινωνία. Δεν αντιλαμβάνονται οι αδαείς ότι για τον κ. Σόϊμπλε το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι αναλώσιμο και ότι τον αφήνει παγερά αδιάφορο το «ιδεολογικό του υπόβαθρο». Ας μην ελπίζουν λοιπόν ότι θα τον συγκινήσουν επειδή σπεύσουν πριν την ώρα τους να παραδώσουν γη και ύδωρ…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot