FOLLOW US: facebook twitter

ΚΑΕ Κόροιβος: Επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη

Ημερομηνία: 06-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54195″ img_size=”full”][vc_column_text]Επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Κόροιβος για τη σεζόν 2017-18, πραγματοποίησαν χθες άνθρωποι της ηλειακής ομάδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός, ο εκτελεστικός διευθυντής, Χάρης Παρασκευόπουλος, ο προπονητής, Ντίνος Καλαμπάκος και ο βοηθός του, Αλέξανδρος Βελισσαράκος και φυσικά οι αθλητές του Κοροίβου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σχολών Σμαρνάκη και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χώρο όπου πάρα πολλοί νέοι αποκτούν τα απαιτούμενα εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Οι άνθρωποι του Κοροίβου είχαν την χαρά να γνωρίσουν τους  σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. και να τους ανταποδώσουν την πρόσκληση, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ (ώρα 16.30), ενώ δοκίμασαν και τις δημιουργίες που ετοίμασαν γι’ αυτούς οι φοιτητές του τμήματος μαγειρικής. Παράλληλα, ο Χρήστος Λαγός, παρέδωσε στην κα Κωνσταντίνα και τον Κώστα Σμαρνάκη μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος και το όνομά τους στο πίσω μέρος της.

Κ. Σμαρνάκη: «Υπερήφανοι που στηρίζουμε τον Κόροιβο»

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσορίζοντας τον Κόροιβο στις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ., η κα Κωνσταντίνα Σμαρνάκη, ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη. Είναι χαρά μας που έχετε έρθει εδώ σήμερα και που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σας γνωρίσουν προσωπικά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια του Κόροιβου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Χρ. Λαγός: «Σπουδαία προσφορά…»

Από την πλευρά της ΚΑΕ Κόροιβος, ο Χρήστος Λαγός δήλωσε: «Μας δίνεται για άλλη μία φορά η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις Σχολές Σμαρνάκη, την κυρία Κωνσταντίνα, τον Κώστα και την οικογένειά τους για τη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας έχει δύο σκέλη. Ένα αυτό της προβολής στη φανέλα κι ένα άλλο το οποίο αφορά την καθημερινή σίτιση των αθλητών μας. Η προσφορά τους είναι σπουδαία και πλέον τους νιώθουμε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Κόροιβου. Από εκεί και πέρα, είμαστε χαρούμενοι που στο πλαίσιο της συνεργασίας μας μπορέσαμε να κάνουμε τη σημερινή επίσκεψη στο Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, έτσι ώστε και οι παίκτες και οι προπονητές μας να βρεθούν στο χώρο αυτό των σχολών, που προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε πάρα πολλούς νέους, καθώς και οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. να έρθουν σε επαφή με την ομάδα μας. Μάλιστα, θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot