FOLLOW US: facebook twitter

Καβάσιλα: Ληστεία μετά ξύλου για 200 ευρώ

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων

Ζωντανός ήταν ο εφιάλτης για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Καβάσιλα. Αυτό που έζησαν τα ξημερώματα της Τρίτης θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη τους. Άκουσαν τους ληστές να εισβάλουν βίαια στο σπίτι τους και ξυλοκοπήθηκαν για να τους πάρουν 200 ευρώ…

Ήταν μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας 79χρονος με τη σύζυγό του, την ώρα του ύπνου, άκουσαν κάποιον να σπάει την πόρτα τους. Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες, άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές την αλουμινένια πόρτα για να εισβάλουν στο σπίτι.

Έντρομοι οι δύο ηλικιωμένοι πετάχτηκαν από το κρεβάτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ληστές που άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, ζητώντας τους επίμονα τα χρήματα τους. Οι δράστες δεν λυπήθηκαν τους δύο ηλικιωμένους και σταμάτησαν μόνο όταν βρήκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και κάποια κοσμήματα.

Οι ηλικιωμένοι όταν κατάφεραν να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ της επίθεσης και του ξυλοδαρμού, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης μέσα στη νύχτα για να καταγγείλουν το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας για να περιποιηθούν τα τραύματά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος